Translate

جمعه، آذر ۲۹، ۱۳۹۲

گفت و گو با محمد سلیمانی در مورد ملاقات محافظه کاران با جمعی از ایرانیان


I try to get the points . hope



سعید سلطانپور : دولت محافظه کار کانادا ملاقاتی با تعدادی از ایرانی ها  برگزار کرده بود و انها را نماینده ایرانیها خواند ه بود شما این ملاقات را که تا اخرین لحظات علنی نبود، ا چگونه می بینید؟

محمد سلیمانی :  نظر خودم را در مورد مطلب اقای تاج دولتی عرض کنم . این "نمایندگان  ایرانیان "  
 را در گیومه گذاشته و مورد سوال قراردادند ولی سلام تورنتو دچار خطاشده و انرا نمایندگان ایرانی خوانده اند که واقعیت نیست .
در مورد این گروه خاص که مورد حمایت قرار گرفته شده اند خانم محی الدین نماینده رضا پهلوی و سکولارهای سبز جریان نزدیک به سلطنت طلب که قابل فهم است .
هر نوازشی که به انها ارامش بدهد انها می پذیرند و انها با هر دولتی می روند مثل جریان حزب کمونیست کارگری
سعید سلطانپور:
انها دعوت نشده باشند . رضا پهلوی که به تورنتو امد و سخنرانی کرد همانروز نیروی هایشان را برده بودند تظاهرات علیه سالگرد انقلاب توسط نیروهای لبنانی و رضا پهلوی را به حال خود گذاشته بودند یعنی جریانی که به  فالانژهای خارج از کشوری مشهور شده اند .
این جریاتان سیاسی نیازمند ادمهایی مانند جیسون کنی هستند بخشی که فر صت طلب هست که خودشان را دراین  اینها نه حساب پس انداز دارند و نه جساب جاری
چگونه می خواهند هزینه های این کار را ببردازند.

سعید: جان برد بعداز توافق تاریخی ژنو در کنار ناتینیاهو تنها دو کشوری بوند که این توافق را قبول نکردند
بنظر می اید که این ملاقات با عنوان های دروغین نمایندگان ایرانی برای مهر تایید سیاست های غیر دوستا نه دولت محافظه کار کانادا بر علیه جامعه ایرانی است .  مثلا تنها یک خانم ( محی الدین ) از گروه رضا پهلوی است در حالیکه زنان مستقل دیگری هم مسلما در بین جامعه ایرانی هستند . 10 مرد و یک زن ترکیب بدی است ..
محمد سلیمانی :
رشد و هویت یابی سیاستمداردر موضع گیریهایش هست  در غیر این صورت در محاسبات جهانی کجا قرار گرفته است
دولت محافظه کار برجستگی سیاست خارجی ا ش را در موضع گیری های د رمورد و علیه ایران نشان میدهد . سیاستی که نتیجه اش با خت است . کنگره ایرانیان  اخیر و نقشی که بازی کردند و خود را نمایندگان ایراین ساخت کانادا ارائه بدهند و کارهای خودشان را در جامعه ایرانی پیش ببرند .
ترکیب این نمایندگان  مانندمحی الدین و وکیلی  نشان می دهد محافظه کاران به ترکیب اپوزیسیون سنتی ایران  روی اوردند .  دولت هارپر با مشکلات داخلی مانند سنا روبرو است . انها دنبال سوژه می گیرند که روی پا خود بایستند .

سعید : حضور ادمهایی مانند احمد تبریزی و محمد ظهوری در کنار ادمهایی مانند اردشیر زارع زاده  و علی وکیلی و خانم محی الدین  که همگام سیاست های جنگ طلبانه ناتینیاهو حر کت می کنند ، این سوال را مطرح می کند که ایا قصد دارند چهره ها و جریانات مستقل جامعه ایرانی را تخریب کنند ؟  برای اینکه جیسون کنی در بیرون از جلسه گفتند همه نظرات سیاسی  محافظه کاران را درمورد ایران تایید کرده اند .
محمد سلیمانی : من اقای ظهوری را نمی شناسم . دو گروه ادم انجا بودند گروهی که ماموریت سیاسی داشتنند – سلطنت طلب و مجاهدین و گروه دوم فرصت طلبان .
کسی اصول سیاسی با این دولت خوانایی نداشته باشد در جلساتی که اهداف دعوت کننده کاملا روشن است شرکت نمی کند .
انها هر کسی را در این جلسات دعوت نمی کنند کسانی را دعوت می کنند که با انها اشتراک نظر دارند .   شهامت انرا ندارند که بگویند انچه جیسون کنی گفته است دروغ است .  شک دارم با این صراحت و شفافیت عنوان کند .
برای اینکه د ردوره های بعدی انها را شرکت نخواهند نداد . این افراد نیاز شخصی با اقتصادی و یا روحی دارند
سعید : بنظر می رسد کسانی هستند که برای یک عکس با وزیر دست چند م هم حاضرند تمامی حقوق جامعه ایرانی را واگذار کنند . انها حتی سیاست کانادا را نمی دانند مثلا پل مارتین نخست وزیر بعداز اتمام دوره شان ادمهای معمولی هستند بر خلاف ایران
احمد تبریزی – جودانیل – کستاس منگا کیس – جیسون کنی – جان وستون – زرین محی الدین – صمد اسد پور – مهرداد صبوحی – مایکل پارسا – فریدون زاهدی – کوین راد ( گروه رضا پهلوی ) – علی وکیلی ( مجاهدین ) – محمد ظهوری – دندانپزشک – اردشیر زارع زاده – فعال سیاسی  حقوق بشری سیاسی – فرخ زندی ( کنگره کودتا)
سلیمانی : اینکه روحانی فرقی با دیگری ندارد پس این همه سروصدای اقای ناتینیاهو برای چه هست ؟  سرو صدا های داخل کشور برای چیست ؟ وضعیت حقوق بشر در زمان روحانی بیشتر شد ه بله در زمان خاتمی هم بیشتر شد .اتفاقا این دلیلی است که چرا جریانانی در داخل کشور این کارها را تشدید می کنند

در زمان محمدرضا شاه نمایندگان توسط دربار انتخاب می شدند یک جا نخست وزیر شاه خود را ملزم به پاسخگویی نمی داتستند . دولتهای خاتمی و روحانی برای اولین بار با مردم گفتگو می شود . این افتخار مردم بوده است ادامه روند مبارزات اجتماعی مردم ایران بوده است .
در خلا سیاستمداران بزرگ کانادایی این حوادث اتفاق می افتد . سیاست  ، درساموختن است
سعید : بله ولی نه اینکه هزینه های درس یا د گرفتن انها را جامعه ایرانی بدهند .  اقای جیسون کنی که شما بدرستی نقض حقوق بشر را در ایران مطرح می کنید چگونه افراد  همسو را از جامعهه ایرانی دست چین می کنید یعنی صداهای دیگر جامعه ایرانی در کانادا را عملا نشنیده می گیرند . به رسانه ها اطلاع رسانی نمی کنید . خوب این نقض حقوق بشر است . انها حق دارندکه هر کسی را دعوت کنند ولی بشرط اینکه اعلام عمومی می کردند چرا مخفی کاری
سلیمانی :
حقوق بشر یک شوخی و بازی سیاسی تبدیل شده است . جریانات محافظه کاران جریانات بسیار بازیگوش هستند . انها وفاداربه هیچ اصولی نیستند . طبیعی است که با کسانی ناتینیاهو هم تیم شوند . من تعجب نمی کنم شما هم جریان حقوق بشر در غرب را جدی نگیرید تعدا دادمهایی که به حقوق بشر باورواقعی  دارند زیاد نیستند .

سعید :  انها می توانستند جلسه عمومی ( تان هال متینگ ( که سنت کانادایی هم هست بگذارند . روحانی 18 میلیون رای اورده است درست است اگر انتخابات ازاد بود و شورای نگهبان حذف نمی کرد و  همه می توانستند نامزد شوند چنین تعدادی رای نداشت ولی در هر حال از کل نمایندگان 3 تا حزب کانادا که در انتخابات 2011 ، کلا 14 میلیون رای اوردند بازهم 4 میلیون بیشتر رای اورده است . محافظه کاران 5 میلیون و 200 هزار رای اوردند  لیبرال ها 4 میلیون و 700 هزار و ان دی پی 3 میلیون و خورده ای .   محافظه کاران با 39 درصد دارند کانادا را به سمت جنگ می برند . اگر نقض حقوق بشر در ایران بد است در کانادا هم بد است .
در ان میتینگ جای محمود خاوری وسناتور مایک دافی خالی بود که سیرک تکمیل می شد
سلیمانی : انها این افراد را به عنوان سیاهی لشگر می اورند انها هم می دانند که این ها جوک است  . میزان اختلاف در جامعه ایرانی زیاد است خانم محی الدین را خود سلطنت طلبان  هم قبول ندارند . مگر مجاهدین چقدر نیرو دارند . در جامعه ایرانی اینها پذیرفته شده نیستند . سوالات اساسی وجود دارد که باید پاسخگو باشد که نیستند . من فکر می کنم حزب محافظه کاران بازند ه این بازی است .   هواداران لیبرالها باید به رهبرانشان بگویند که وارد جو محافظه کاران درمورد ایران  نشوند


هیچ نظری موجود نیست: