در حالی وارد سال 2009 می شویم که اسرائیل اقدام به کشتن غیرنظامیان و کودکان و زنان فلسطینی در غزه در جلوی چشمان رهبران میانه رو - تندرو و کند روی عرب که گویا از بیخ عرب هستند می باشد ،
در سراسر جهان مردم عادی علیه این جنایت ایستاده اند واسرائیل را که با هواپیماهای اف 16 آمریکایی به
حماس که بالاترین اسلحه اش کلاشینکوف هست و خمپاره اندازه های دست ساز حمله های بیرحمانه می کند تا اراده مردم غزه را که دریک زندان 360 کیلومتری د رمحاصره دریائی هوائی وزمنیی هستنند را بشکند.
اسرائیل شدید ا اشتباه می کند اگر آنچنان که قرار بود آمریکا و اسرائیل می خواستند می شد همان سالها که گلدا مایر نخست وزیر معتقد بود هیچ فلسطینی وجود ندارد، تا امروز که مجبور شده است به دو کشور رضایت بدهد( حداقل در حرف ) عقب نشسته است .
در هر حال با وجود افتضاحات سیاسی اسرائیل و خون در غزه و بوش در عراق و هارپر نخست وزیر طرفدار اسرائیل کانادا در افغانستان بوجود آمده اند نباید سال 2009 بهتری را توقع داشت ولی در هرحال انسان به امید زنده است
امیدوارم که سال 2009 برای همه مردم دنیا سال صلح و سلامتی باشد و بخصوص برای مردم ایران
با سلام به تمامی کسانی که جان خود را برای برقراری صلح و آزادی در سال 2008 هدیه کردند .
روانشان شاد
Translate
چهارشنبه، دی ۱۱، ۱۳۸۷
شنبه، دی ۰۷، ۱۳۸۷
نزدیکی بیشتر مجاهدین به اسرائیل د ر راستای تحقق اهداف جمهوری اسلام یاست
نزدیکی بیشتر مجاهدین به اسرائیل د ر راستای تحقق اهداف جمهوری اسلامی است
صرف نظر از اینکه ما تا جه حد با حماس از نظر ایدئولوژی و برداشت فقهی آنها از اسلام
مخالف باشیم ولی از نظر سیاسی آنها در یک انتخابات آزاد به قدرت رسیده اند
دولتهای آمریکا و اسرائیل نیز تلاش زیادی برای سرنگونی این جریان کرده اند که
تاکنون علیرغم محاصره اقتصادی که به قیمت جان صدها کودک انجامیده است موفق نشده اند .
و اگر به دموکراسی باورد اشته باشیم حق انتخاب مردم را حتی اگر بر خلاف منافع خودشان با شد را می پذیریم و تنها به کار فرهنگی و آگاهی سازی بسنده می کنیم .
البته انتخابات آزاد چیزی است که در فرهنگ لغات و ادبیات سیاسی و رفتاری مسعود رجوی سالهاست که حذف شده است و نظر ملوکانه رجوی فتوای انقلابی و حجت شرعی هست .
در حالیکه رجوی از پاسخگوئی به اینکه بر اساس چه تحلیلی در زمان ریاست جمهوری خاتمی که در یک سیکل بسته استبداد ولایت مطلقه فقیه با رای مردم ایران انتخاب شده بود واحدهای خمپاره اندازی به تهران اعزام می کند که منجر به کشته و زخمی شدن غیر نظامیان هم می شود و رجوی این خمپاره اندازی را مشروع و انقلابی می داند ولی خمپاره اندازی های نیروهای فلسطینی در سرزمین های اشغالی را نامشروع می خواند .
هر چند که هر گونه عملیات از سوی هر گروه و یا دولتی که باعث ترور افراد غیرنظامی شود تحت هیچ شرایطی قابل توجیه نیست .
سیاست دوگانه رجوی بخوبی چرخش 180 درجه ای مجاهدین در نزدیکی به اسرائیل را نشان می دهد
د رحالیکه مجاهدین در جنگ 33 روزه اسرائیل علیه لبنان سکوت کامل پیشی گرفته بودند این بار با توجه به صف بندی های حامیان اصلی مجاهدین ، یعنی اسرائیل و آمریکا ، شجاعت انقلابی بخرج داده اند و تلویحا چراغ سبزبه اسرائیل برای عملیات داده اند .
خبر سایت رجوی
گزارش تلویزیون الجزیره نیروی هوایی اسراییل امروز حملههاى متعددی را به مقر نیروهای امنیتی حماس در غزه بهاجرا گذاشت كه در جریان آن دهها نفر كشته و مجروح شدند.
امدادگران آمار تلفات را بیش از 120 كشته و 200 مجروح اعلام كردهاند.
مقامهاى اسراییلی در چند روز اخیر نسبت به موشك باران شبهنظامیان حماس به جنوب اسراییل هشدار داده و اعلام كرده بودند كه چنین اقدامهايى قابل تحمل نیست.
یادآوری میشود كه از پایان آتشبس غزه، حماس بیش از 80 موشك به آبادیهای یهودینشین شلیك كرده است.
مجاهدین هیچ اشاره ای به محاصره اقتصادی غزه توسط اسرائیل نمی کنند و در حالیکه رژیم جمهوری اسلامی را متهم به تحدیدات در مورد قرارگاه نظامی اشرف می کنند ووا اسلاما و و انسانا سر می دهند ولی در مقابل همین عمل اسرائیل ، حق را به اسرائیل می دهند
متاسفانه رهبری مجاهدین سالهاست که ناف اقتصادی و شریان سیاسی آن به پول بیگانگان گره خورده است و لذا آنها نمی تواند مستقل برای منافع خودشان بیندیشند چه برسد به ادعای مسخره دفاع از منافع مردم ایران که سالهاست علیه آنان مرزبندی جدی کرده اند .
به قول زنده یاد شانه چی که با "وجود سن زيادش برای امرار معاش گاهگاهی به آلمان ميرود و در بازارهای دست دوم فروشی آلمان مقداری لباس ميخرد و میآورد پاريس میفروشد. از او نقل میکردند، آنزمان که با شورای ملی مقاومت کار میکرده، دوستی از او پرسيده که مجاهدها که وضع ماليشان خيلی خوب است، تو چرا با اين همه مشقت برای چندرغاز در اين سن و سال آنقدر به خودت زحمت میدهی. از آنها بخواه،کمی به تو پول بدهند تا تو بيشتر به کارهای سياسی برسی و او پاسخ داده بود، "نه، پسر جان، من اين کار را نمیکنم. وابستگی اقتصادی، وابستگی سياسی را بدنبال میآورد."
نقل از فتا پور
تجربه مقاومت سیاسی حماس تجربه خوبی برای رجوی هست که تا وقتی رهبری یک جریانی در بین مردم باشد مردم ان سرزمین علیرغم تمامی سختی ها ، کنار رهبران سیاسی خود حتی اگر با عقاید سیاسی آنها موافق نباشند خواهند ماند اگر رجوی هم در ایران مانده بود شکی نبود که الان مورد احترام ترین رهبر سیاسی ایران محسوب میشد در حالی که در حال حاضر از نظر عدم محبوبیت بر سر مقام اولی با رهبران جمهوری اسلامی در رقابت فشرده ای هست .
.
اسرائیل آنقدر با تضادهای داخلی خود مواجه است (که تا کنون بدلیل تهدیدهای خارجی از بازشدن کامل آن ها مانع شده است ) و در موقعیتی نیست که بتواند آرزوی رجوی برای به قدرت رسیدن در ایران را براورده کند . کاری که رجوی در سالهای بعد از دهه 60 کمک از قدرتهای خارجی را امتحان کرده و شکست خورده است .
شعار مجاهدین ، تنها ره رهایئ راه مجاهدین است به یک بن بست و باتلاق ختم شده است که سود آن به جیب جمهوری اسلامی می ریزد. حمایت مجاهدین از اسرائیل در شرایطی که دولتهای خاورمیانه و آفریقا حاضر نیستند آشکارا با اسرائیل رابطه برقرار کنند نشان از عدم محبوبیت رژیم نژاد پرست اسرائیل دارد .
در چنین شرایطی حماس چه سرنگون شود یا بتواند به قدرت ادامه بدهد برنده آن جمهوری اسلامی خواهد بود که در کنار آنها برای منافع سیاسی خود بود ولی مردم غزه و بسیاری از مسلمانان این را فراموش نخواهند کرد . اعتبار سیاسی آن به جیب روحانیون حاکم بر ایران خواهد رفت .
مجاهدین از شکست های پی در پی خود درس نمی گیرند و با حمایت اسرائیل اصرار برادامه اقامت خود به عنوان مهمانان ناخوانده در اردوگاه نظامی اشرف دارند در حالیکه اردوگاه اشرف همانند کشتی شیک و مجلل تایتا نیک که بدرستی برای شرایط سخت طراحی نشده بود ، به کوه یخ تکامل و اصول اخلاقی و انسانی خورده است و در حال غرق شدن هست د رحالیکه ناخدای اصلی ان مسعودرجوی نزدیک به 6 سال هست که در کنترل آمریکائی ها هست و حق آشکار شدن و استفاده از عنوان رهبری مجاهدین ر ا ندارد و ناخدای جانشین وی هم د رفرانسه سرگر م جشن گرفتن پیروزیهای خود در دادگاههای اروپا هست . در حالیکه متوجه نیستند که همگامی مجاهدین با اسرائیلی ها ، خواست قلبی جمهوری اسلامی است زیرا باعث منزوی شدن و بی اعتباری هر
چه بیشتر مجاهدین در بین مردم ایران و خاورمیانه و جنبش های مترقی جهان خواهند شد .
فلسطین راه حل نظامی ندارد و باید از راه حل های سیاسی مردمی برای تشکیل دو کشور
اسرائیل وفلسطین تلاش کرد . ادامه بحران خواست جمموری اسلامی و اسرائیل هست هر کدام بنوعی سعی در کاهش نفوذ یکدیگردر خاورمیانه دارند و مردم عادی قربانیان این رقابت ها هستند
./
با امید تحقق صلح پایدار در منطقه خاورمیانه
سعید سلطانپور - کانادا
چهارشنبه، دی ۰۴، ۱۳۸۷
بیچاره بهشتی ها
محسن رضایی: ایران، بهشت روی زمین خواهد شد!
اکونیوز: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: سند چشم انداز، نقشه راهنماي ماست و ايران براساس اين سند به بهشت روي زمين تبديل خواهد شد.
### چه شود
بیچاره اهالی بهشت ایران که می خواهند از بهشت بروند
اکونیوز: دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، گفت: سند چشم انداز، نقشه راهنماي ماست و ايران براساس اين سند به بهشت روي زمين تبديل خواهد شد.
### چه شود
بیچاره اهالی بهشت ایران که می خواهند از بهشت بروند
سهشنبه، دی ۰۳، ۱۳۸۷
آيت الله منتظری: ولايت مطلقه فقيه از جمله مصاديق بارز شرک است، ميزان نيوز
آيت الله منتظری: ولايت مطلقه فقيه از جمله مصاديق بارز شرک است، ميزان نيوز
آيت الله منتظری در ديدار با دبير کل و برخی اعضای نهضت آزادی ايران اعلام نمود که در زمان بازنگری قانون اساسی، به جهت ايراداتی که به افزايش اختيارات ولی فقيه و شمول مطلق اين اختيارات داشتهاند، با آن مخالفت کردهاند و باور دارند که حتی پيامبر اکرم (ص) نيز از حق ولايت مطلقه برخوردار نبوده است و ولايت مطلقه فقيه را از جمله مصاديق بارز شرک بر شمردند.
روز جمعه ۲۹ آذر ۱۳۸۷، دکتر ابراهيم يزدی به اتفاق هياتی مشتمل بر برخی از اعضای شورای مرکزی و دفتر سياسی نهضت آزادی ايران با آيت الله العظمی منتظری و حجه الاسلام والمسلمين شهرستانی نمايندهی آيت الله العظمی سيستانی در ايران ديدار و گفتگو داشتند.
حضرت آيت الله العظمی منتظری ضمن اشاره به وقايع روزهای انقلاب از دينداری و پايداری مرحوم مهندس بازرگان و نيز روابط نزديک دکتر يزدی با رهبر فقيد انقلاب خاطراتی نقل کردند. ايشان در ادامه با طرح مبانی فقهی و عقلی نظريهی ولايت فقيه خاطرنشان کردند که نظرات فقيه به ما هو فقيه، تنها در امور فقهيه برنظرات ساير مردم تقدم دارد و ورود در مسايل ديگر، مانند ايجاد رابطه با امريکا يا روابط سياسی با ساير کشورها، علی الاصول در حوزهی کاری ولی فقيه قرارنمی گيرد و بايد به وسيله کارشناس متخصص حل و فصل شود.
آيت الله منتظری افزود که در زمان بازنگری قانون اساسی، به جهت ايراداتی که به افزايش اختيارات
ولی فقيه و شمول مطلق اين اختيارات داشتهاند، با آن مخالفت کردهاند و باور دارند که حتی پيامبر اکرم (ص) نيز از حق ولايت مطلقه برخوردار نبوده است و ولايت مطلقه فقيه را از جمله مصاديق بارز شرک بر شمردند.
ايشان با نقد سياستهای دولت نهم در سرکوب مخالفان سياسی آن، حکم صادره برای آقای مجتبی لطفی – ازاعضای دفتر ايشان – داير بر زندان، تبعيد و ممنوعيت از نوشتن را بر خلاف عدالت اسلامی دانستند و سوال کردند که دولتی که مدام شعار حکومت عدل علی سر میدهد، بر اساس کدام مبانی دينی و اخلاقی، ديگران را از نوشتن و فعاليت در چارچوب قانون منع میکند و اين موارد را بيانگر تعارض در شعار و عمل دانستند.
در پايان اين ديدار، آيت الله العظمی منتظری بيان داشت که معصومان چهارده نفر بيشتر نبودند و مرحوم آيت الله خمينی هرگز ادعای مصونيت از خطا نداشت.
پس از آن، دبير کل نهضت آزادی ايران و هيات همراه در ديدار کوتاهی با حجه الاسلام والمسلمين شهرستانی، نمايندهی حضرت آيت الله العظمی سيستانی در ايران ، پيرامون اوضاع عراق و مشی مديريتی و مرجعيت مذهبی آيت الله سيستانی به بحث و گفتگو نشستند.
جناب شهرستانی با بيان اين نکته که بايد ميان بحث حمله آمريکا به عراق و شکست صدام و تداوم اشغال عراق تفکيک قايل شد، اشاره کردند که نمايندگان ملت عراق در پارلمان و دولت با تعديل و امضای توافقنامهی امنيتی نشان دادند که در مسير سياسی خود به نوعی واقع بينی دست يافتهاند.
دکتر ابراهيم يزدی نيز در اين ديدار، با اشاره به منافعی که دستيابی به امنيت پايدار در عراق برای ملت و دولت ايران میتواند داشته باشد، به نقد عملکرد دولت مردان جمهوری اسلامی و آمريکايی ها در عراق پرداختند و ضمن تقدير از تعامل آيت الله العظمی سيستانی با ديگر گروههای سياسی و قوميتها از ايشان به عنوان عالمی ياد کردند که در مسير طبيعی و سنت تاريخی شيعه مورد عنايت مردم قرار گرفتهاند و همين جايگاه مردمی است که ايشان را از بسياری از مراجع رسمی متمايز می کند و قادر به ايفای نقش موثر هدايتگری می سازد.
آيت الله منتظری در ديدار با دبير کل و برخی اعضای نهضت آزادی ايران اعلام نمود که در زمان بازنگری قانون اساسی، به جهت ايراداتی که به افزايش اختيارات ولی فقيه و شمول مطلق اين اختيارات داشتهاند، با آن مخالفت کردهاند و باور دارند که حتی پيامبر اکرم (ص) نيز از حق ولايت مطلقه برخوردار نبوده است و ولايت مطلقه فقيه را از جمله مصاديق بارز شرک بر شمردند.
روز جمعه ۲۹ آذر ۱۳۸۷، دکتر ابراهيم يزدی به اتفاق هياتی مشتمل بر برخی از اعضای شورای مرکزی و دفتر سياسی نهضت آزادی ايران با آيت الله العظمی منتظری و حجه الاسلام والمسلمين شهرستانی نمايندهی آيت الله العظمی سيستانی در ايران ديدار و گفتگو داشتند.
حضرت آيت الله العظمی منتظری ضمن اشاره به وقايع روزهای انقلاب از دينداری و پايداری مرحوم مهندس بازرگان و نيز روابط نزديک دکتر يزدی با رهبر فقيد انقلاب خاطراتی نقل کردند. ايشان در ادامه با طرح مبانی فقهی و عقلی نظريهی ولايت فقيه خاطرنشان کردند که نظرات فقيه به ما هو فقيه، تنها در امور فقهيه برنظرات ساير مردم تقدم دارد و ورود در مسايل ديگر، مانند ايجاد رابطه با امريکا يا روابط سياسی با ساير کشورها، علی الاصول در حوزهی کاری ولی فقيه قرارنمی گيرد و بايد به وسيله کارشناس متخصص حل و فصل شود.
آيت الله منتظری افزود که در زمان بازنگری قانون اساسی، به جهت ايراداتی که به افزايش اختيارات
ولی فقيه و شمول مطلق اين اختيارات داشتهاند، با آن مخالفت کردهاند و باور دارند که حتی پيامبر اکرم (ص) نيز از حق ولايت مطلقه برخوردار نبوده است و ولايت مطلقه فقيه را از جمله مصاديق بارز شرک بر شمردند.
ايشان با نقد سياستهای دولت نهم در سرکوب مخالفان سياسی آن، حکم صادره برای آقای مجتبی لطفی – ازاعضای دفتر ايشان – داير بر زندان، تبعيد و ممنوعيت از نوشتن را بر خلاف عدالت اسلامی دانستند و سوال کردند که دولتی که مدام شعار حکومت عدل علی سر میدهد، بر اساس کدام مبانی دينی و اخلاقی، ديگران را از نوشتن و فعاليت در چارچوب قانون منع میکند و اين موارد را بيانگر تعارض در شعار و عمل دانستند.
در پايان اين ديدار، آيت الله العظمی منتظری بيان داشت که معصومان چهارده نفر بيشتر نبودند و مرحوم آيت الله خمينی هرگز ادعای مصونيت از خطا نداشت.
پس از آن، دبير کل نهضت آزادی ايران و هيات همراه در ديدار کوتاهی با حجه الاسلام والمسلمين شهرستانی، نمايندهی حضرت آيت الله العظمی سيستانی در ايران ، پيرامون اوضاع عراق و مشی مديريتی و مرجعيت مذهبی آيت الله سيستانی به بحث و گفتگو نشستند.
جناب شهرستانی با بيان اين نکته که بايد ميان بحث حمله آمريکا به عراق و شکست صدام و تداوم اشغال عراق تفکيک قايل شد، اشاره کردند که نمايندگان ملت عراق در پارلمان و دولت با تعديل و امضای توافقنامهی امنيتی نشان دادند که در مسير سياسی خود به نوعی واقع بينی دست يافتهاند.
دکتر ابراهيم يزدی نيز در اين ديدار، با اشاره به منافعی که دستيابی به امنيت پايدار در عراق برای ملت و دولت ايران میتواند داشته باشد، به نقد عملکرد دولت مردان جمهوری اسلامی و آمريکايی ها در عراق پرداختند و ضمن تقدير از تعامل آيت الله العظمی سيستانی با ديگر گروههای سياسی و قوميتها از ايشان به عنوان عالمی ياد کردند که در مسير طبيعی و سنت تاريخی شيعه مورد عنايت مردم قرار گرفتهاند و همين جايگاه مردمی است که ايشان را از بسياری از مراجع رسمی متمايز می کند و قادر به ايفای نقش موثر هدايتگری می سازد.
دوشنبه، دی ۰۲، ۱۳۸۷
سنگ صبور، شعری برای محمد مدير شانه چي، برگرفته از کتاب «به هواي ميهن» مجموعه اشعار نعمت آزرم
سنگ صبور، شعری برای محمد مدير شانه چي، برگرفته از کتاب «به هواي ميهن» مجموعه اشعار نعمت آزرم
محمد آقا مدير شانهچي، پس از عمري تلاش پيگير و مجاهدت مدام در جهت رشد، اعتلا و آزادي مردم اين سرزمين، در روز پنجشنبه بيست و هشتم آذر ماه، در مشهد، جان به جان آفرين تسليم نمود.
شعر زیر را نعمت آزرم سال ۱۳۶۱ در پاریس برای او سروده بود:
اي سنگ صبور اين زمانه
اي تير زمانه را نشانه
با جسم نحيف و رنج بسيار
چون قامت قرص استوانه
با آنهمه داغ کوه افکن
خم زير غمان نکرده شانه
با روي گشاده همچنان صبح
لبخندزنان درين شبانه
يک عمر به رهگذار توفان
با عشق بنا نهاده لانه
بسيار کشيده رنج زندان
با تنگي آب و نان و دانه
ارزاني خلق هرچه بودت
بي هيچ توقع و بهانه
چل سال به راه حق تپيدي
آن راه که نيستش کرانه
با همسر همرهت که مي بود
همواره تو را چو پشتوانه
در دامن تو چهار فرزند
باليد يکان يکان يگانه
در راه نجات خلق کردي
دو دختر و دو پسر روانه
آن «زهره» و «محسن» و «حسين»ات
وان «شهره» که بود نازدانه. (1)
گشتند شهيد در ره خلق
بي هيچ تفاخر و نشانه
هر چند که هر کدام بودند
در زمره خويش بي همانه
جلادي شاه کشت يکتن
جلادي شيخ اين سه گانه
هر قاتل پاره دل تو
بودت چه بسا به سفره خانه (2)
يک عمر به ميزیاني تو
بودند صباح تا شبانه
بي شرمي شيخ را گواهي
بهتر ز تو نيست در زمانه
هرچند که گرده اي نمانده ست
کز شيخ نخورده تازيانه
در باغ وطن فکنده آتش
بر ريشه و ساقه و جوانه
هرگاه به چهره تو بينم
آتش کشد از دلم زبانه
ويران شده است آشيانت
اي مرغ جدا ز آَشيانه
رو سوي تو کرد چرخ پرتاب
هر تير که داشت در خزانه
تو چهره روزگار مائي
بي هيچ گزافه و فسانه
رسوائي اين شب ستم را
اين روز تو بهترين نشانه
بيهوده گمان زده ست ضحاک
کاو جان ببرد از اين ميانه
هر تير که سوي خلق افکند
رو سوي خودش کند کمانه
بنگر که نبرد خلق با او
شد کوچه به کوچه خانه خانه
تا گام دگر فتند به دوزخ
استاده کنون بر آستانه
ميهن برهد ز ننگ ضحاک
از يمن قيام کاويانه
کابوس شب ستم بدرد
خندد لب صبح، با ترانه
نابود شود دروغ و ماند
ايران بزرگ جاودانه
پاريس – شهريور ۱۳۶۱
از کتاب «به هواي ميهن» نعمت آزرم
حواشي
به ترتيب تاريخ شهادت:
الف : زهره مدير شانه چي دانشجوي سال دوم علوم قضائي، زنداني سياسي رژيم سلطنتي، عضو سازمان چريک هاي فدائي خلق، در برخورد مسلحانه با مأموران ساواک به تاريخ ارديبهشت 1354 جان باخت.
ب: حسين مدير شانه چي دانشجوي سال دوم علوم آزمايشگاهي و پتروشيمي در تاريخ آبان 1360 در حمله شبانه پاسداران انقلاب اسلامي، با آرپي جي به خانه مسکوني اش به خاک و خون غلطيد.
ج_ محسن مدير شانه چي فارغ التحصيل علوم آزمايشگاهي، زنداني سرشناس رژيم سلطنتي، از رهبران سازمان چريک هاي فدائي خلق (اقليت) در تاريخ 29 آذر به هنگام خروج از خانه تيمي از پشت سر به مسلسل پاسداران انقلاب اسلامي از پاي درآمد.
د- شهره مدير شانه چي دانشجوي سال اول علوم رياضي در اوايل دي ماه 1360 در خيابان بازداشت و در اواخر بهمن 1360 در زندان اوين تيرباران شد.
اشاره به اينکه بسياري از دولتمردان روحاني کنوني، مهمان ماه و سال آقاي شانه چي بودند. بويژه سيدعلي خامنه اي که هر سال دو ماهه محرم و صفر و همچنين ماه رمضان را که براي روضه خواني از مشهد به تهران مي رفت ميهمان آقاي شانه چي بود.
یکشنبه، دی ۰۱، ۱۳۸۷
بسته شدن دفتر کانون مدافعان حقوق بشر ، نقض آشکار حقوق بشر در ایرا ن هست
مأموران امنیتی و انتظامی ایران، روز یکشنبه، با یورش به دفتر کانون مدافعان حقوق بشر در یوسفآباد تهران، اقدام به پلمپ این دفتر کردند.
نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر در گفت و گو با راديو فردا گفت که نيروهای انتظامی، مأموران کلانتری و لباس شخصیها ساعت سه بعد از ظهر بدون ارائه کردن حکم قضایی وارد ساختمان شدند.
بشنوید:
گفتگو با نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر
وی افزود: حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر وارد ساختمان شده و اقدام به فيلمبرداری از داخل ساختمان کردند.
به گفته خانم محمدی کانون مدافعان حقوق بشر قصد داشت روز يکشنبه به مناسبت ۲۱ دسامبر شصتمين سالگرد تصويب اعلاميه حقوق بشر، جشنی برگزار کند.
وی اضافه کرد که این کانون میخواست در این مراسم به تقی رحمانی، از فعالان اجتماعی-سیاسی جايزه دهد و همچنين قرار بود ۱۰ نفر در این مراسم سخنرانی کنند.
به گفته وی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر ميهمان از جمله فعالان حقوق زنان، فعالان دانشجويی و کارگری به جشن روز يکشنبه دعوت شده بودند.
خانم محمدی میگويد وی نمیداند که به چه جرمی در کانون مدافعان پلمب شده است.
کانون مدافعان حقوق بشر با مشارکت خانم شیرین عبادی، برنده ایرانی جایزه صلح نوبل و آقایان محمد سیفزاده، محمدعلی دادخواه، عبدالفتاح سلطانی و محمد شریف از وکیلان دادگستری فعال در پروندههای حقوق بشر در ایران پایهگذاری شده است.
فعالیت این کانون علاوه بر پیگیری موارد نقض حقوق بشر، دفاع از زندانیان سیاسی - عقیدتی و نیز حمایت از خانواده زندانیان سیاسی را نیز شامل میشود.
بر اساس این گزارش اقدام نیروهای امنیتی و انتظامی متشکل از مأموران پلیس امنیت و پلیس کلانتری یوسف آباد، با برخورد فیزیکی با اعضای کانون مدافعان حقوق بشر از جمله آقای اسماعیلزاده و خانم محمدی همراه بوده و این اقدام در زمان حضور خانم عبادی در دفتر کانون صورت گرفته است.
این گزارش همچنین حاکی است که مأموران امنیتی و انتظامی بدون ارائه کارت شناسایی اقدام به برخورد با اعضای کانون و پلمب این دفتر اقدام کردهاند.
پیشتر در مرداد ماه سال ۸۵، دبيرخانه کميسيون ماده ۱۰قانون فعاليت احزاب و جمعيتها در ايران با صدور اطلاعيهای اعلام کرد که فعاليت کانون مدافعان حقوق بشر غير قانونی است و اگر اعضای اين کانون به فعاليت ادامه دهند تحت پيگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر در گفت و گو با راديو فردا گفت که نيروهای انتظامی، مأموران کلانتری و لباس شخصیها ساعت سه بعد از ظهر بدون ارائه کردن حکم قضایی وارد ساختمان شدند.
بشنوید:
گفتگو با نرگس محمدی، سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر
وی افزود: حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر وارد ساختمان شده و اقدام به فيلمبرداری از داخل ساختمان کردند.
به گفته خانم محمدی کانون مدافعان حقوق بشر قصد داشت روز يکشنبه به مناسبت ۲۱ دسامبر شصتمين سالگرد تصويب اعلاميه حقوق بشر، جشنی برگزار کند.
وی اضافه کرد که این کانون میخواست در این مراسم به تقی رحمانی، از فعالان اجتماعی-سیاسی جايزه دهد و همچنين قرار بود ۱۰ نفر در این مراسم سخنرانی کنند.
به گفته وی حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر ميهمان از جمله فعالان حقوق زنان، فعالان دانشجويی و کارگری به جشن روز يکشنبه دعوت شده بودند.
خانم محمدی میگويد وی نمیداند که به چه جرمی در کانون مدافعان پلمب شده است.
کانون مدافعان حقوق بشر با مشارکت خانم شیرین عبادی، برنده ایرانی جایزه صلح نوبل و آقایان محمد سیفزاده، محمدعلی دادخواه، عبدالفتاح سلطانی و محمد شریف از وکیلان دادگستری فعال در پروندههای حقوق بشر در ایران پایهگذاری شده است.
فعالیت این کانون علاوه بر پیگیری موارد نقض حقوق بشر، دفاع از زندانیان سیاسی - عقیدتی و نیز حمایت از خانواده زندانیان سیاسی را نیز شامل میشود.
بر اساس این گزارش اقدام نیروهای امنیتی و انتظامی متشکل از مأموران پلیس امنیت و پلیس کلانتری یوسف آباد، با برخورد فیزیکی با اعضای کانون مدافعان حقوق بشر از جمله آقای اسماعیلزاده و خانم محمدی همراه بوده و این اقدام در زمان حضور خانم عبادی در دفتر کانون صورت گرفته است.
این گزارش همچنین حاکی است که مأموران امنیتی و انتظامی بدون ارائه کارت شناسایی اقدام به برخورد با اعضای کانون و پلمب این دفتر اقدام کردهاند.
پیشتر در مرداد ماه سال ۸۵، دبيرخانه کميسيون ماده ۱۰قانون فعاليت احزاب و جمعيتها در ايران با صدور اطلاعيهای اعلام کرد که فعاليت کانون مدافعان حقوق بشر غير قانونی است و اگر اعضای اين کانون به فعاليت ادامه دهند تحت پيگرد قضایی قرار خواهند گرفت.
جمعه، آذر ۲۹، ۱۳۸۷
پرزيدنتي كه سوسك شد
پس از پرتاب كفش به سمت رييس جمهور آمريكا توسط خبرنگار عراقي، «عليرضا قزوه» در اين باره شعري با نام «پرزيدنتي كه سوسك شد!» سروده است.
كفشي به او نخورد
ولي مُرد
و پيش از آن كه بميرد
در نطق بچگانه خود گفت
كه نمرهات 10 بود
اما تو 20 گرفتي المنتظر!
حالا باران كفش ميبارد در واشنگتن و بغداد
المپيك كفش راه افتاده است در خيابانهاي دنيا
و در منا
شيطان عقبي را
هر ساله بعد از اين
با كفش هاي سنگي
خواهند زد
كوتاه نيا المنتظر!
سياستمداران تنها ميتوانند جا خالي بدهند
و كفشهاي گران و برّاق بپوشند
و حرف مفت بزنند
كوتاه نيا در برابر كوتولهها
كه كفش تو فصيحتر است و
يك لنگه كفش تو
از قيمت تمام كفشهاي ديكتاتورها
بالاتر است
مزايده كفش!
حراج فراگهاي كابوي!
سقوط قيمت گاوميش!
سرگيجه فراكسيون دلار!
محاصره غزه!
موشك در برابر غذا
كفش در برابر دلار
دلار ميشكند
و كفشهاي منتظر
پيروز ميشود
و بعد از اين
در قصّههاي شب يلدا
مادربزرگها حكايت ميكنند:
يكي نبود و يكي بود
كفشي بود و
پرزيدنتي كه سوسك شد!
كفشي به او نخورد
ولي مُرد
و پيش از آن كه بميرد
در نطق بچگانه خود گفت
كه نمرهات 10 بود
اما تو 20 گرفتي المنتظر!
حالا باران كفش ميبارد در واشنگتن و بغداد
المپيك كفش راه افتاده است در خيابانهاي دنيا
و در منا
شيطان عقبي را
هر ساله بعد از اين
با كفش هاي سنگي
خواهند زد
كوتاه نيا المنتظر!
سياستمداران تنها ميتوانند جا خالي بدهند
و كفشهاي گران و برّاق بپوشند
و حرف مفت بزنند
كوتاه نيا در برابر كوتولهها
كه كفش تو فصيحتر است و
يك لنگه كفش تو
از قيمت تمام كفشهاي ديكتاتورها
بالاتر است
مزايده كفش!
حراج فراگهاي كابوي!
سقوط قيمت گاوميش!
سرگيجه فراكسيون دلار!
محاصره غزه!
موشك در برابر غذا
كفش در برابر دلار
دلار ميشكند
و كفشهاي منتظر
پيروز ميشود
و بعد از اين
در قصّههاي شب يلدا
مادربزرگها حكايت ميكنند:
يكي نبود و يكي بود
كفشي بود و
پرزيدنتي كه سوسك شد!
دوشنبه، آذر ۲۵، ۱۳۸۷
خبرنگار عراقی که بوش را با کفش ترور کرد
اینکار خبرنگار جوان عراقی را دیدم و خوشحال شدم که بوش را با گلوله نزد چون آخر دوران ریاست جمهوری محبوبیتش می رفت بالا . بعد هم خشونت بالا می گرفت ..هر چند این خبرنگار از دست ماموران امنیتی آمریکا و عراقی کتک بسیار زیادی خورد ولی یک حس غرور به عر اقی ها و عرب ها داد.
کتک خوردنش ارزش کفش پرت کردن را داشت .
این هم نوعی مباره مدنی است د رغر ب کیک و. گوجه فرنگی و تخم مرغ می زنند در عراق کفش که بدترین نوع فحش است
یکشنبه، آذر ۲۴، ۱۳۸۷
یاد هنرمند طنز پردازارحام صدر گرامی باد
خبر ها از درگذشت ارحام صدر هنرمند بزرگ ایرانی متولد اصفهان که با طنز خاص خودش با بدی ها و زشتی ها ی اجتماعی مبارزه می کرد در گذشت
ان سالها که کوچکتر بودم با پدرم چند یابر به تاترش در مجله جلفا ی اصهفان رفته بودم . پر از تماشاچی و سراسر خنده که با حرفهای ارحام صدر منفجر می شدند .
ارحام صدر بعد از انقلاب و تنگ نظری های انحصارطلبان همراه دیگر هنرمندان خانه نشین شد .ولی هنرش و خاطره هایش در یاد مردم ایران ماند.
ارجام صدر هنرمند مردمی بود . یادش گرامی باد
ارحام صدر یکی ازاستادان مسلم طنز ایران بود
چهارشنبه، آذر ۲۰، ۱۳۸۷
آیاائتلاف شکننده مخالفا ن دولت کانادا شکافی در محافظه کاران ایجاد خواهد کرد ؟
آیاائتلاف شکننده مخالفا ن دولت کانادا شکافی در محافظه کاران ایجاد خواهد کرد ؟
سعید سلطانپور
فرماندا رکل کانادا با درخواست نخست وزیر هارپر برای تعلیق مجلس تا 27 ژانویه موافقت کرد . این موافقت بحران را از سطح مجلس و رسانه ها به سطح گرد همائی ها در شهرهای بزرگ از طرف موافقان ائتلاف و مخالفان آن و حمایت از دولت هارپر کشید . در تورنتو هزاران نفر در یک هوای سرد در میدان شهرداری به سخنان دیان رهبر حزب لیبرال و جک لیتون رهبر حزب ان دی پی گوش فرادادند . همزمان در حدود 400 نفر از حامیان دولت در جلوی پارلمان انتاریو اقدام ائتلاف را محکو م کردند .
هارپر توانست با بزرگ کردن اتحاد لیبرال ها با حزب جدائی طلب بلاک کبکوا, افکار عمومی کانادا بخصو ص غرب را تا حدود زیادی بر عیله ائتلاف بسیج کند.
هارپر در سخنرانی تلویزیونی خود که با استفاده از حق قانونی نخست وزیر در مواقع بحرانی برای ارتباط مستقیم با مردم ، انجام شده بود در حالی در بخش انگلیسی برای ترساندن دیگر نقاط کانادا ، از کلمه جدایئ طلبان بکرات استفاده می کرد در بخش فرانسوی از کلمه خودمختاری طلبان استفاده می کرد که بنوعی عدم صداقت وی را می رساند.
البته تحلیل گران و سیاستمداران منجمله " کن لونزا " رهبر اتحادیه اتوموبیل سازان کانادا ، بشدت هارپر را در این مورد نکوهش کردند زیرا احتمال اوج گرفتن احساسات ناسونالیستی و جدائی طلبانه در کبک را هشدار دادند . اولین نتیجه سخنان هارپر برنده شدن اکثریتی ژان شاره رهبر لیبرالها ی کبک بود .
اگر دیان آدم سیاسی کاری بود و به این ائتلاف ایمان داشت بایستی خودش و هوادارنش در جلوی خانه فرماندار کل و یا مجلس تحصن می کرد ند تا فرماندار اجازه تشکیل دولت را به آنها بدهد . یعنی همان کاری که غرب در مورد کشورهای شرقی و انقلاب های رنگی در گرجستان و اکراین تشویق کرد.
جنگ رهبری در لیبرال عامل اصلی شکنندگی ائتلاف
شکی نیست که ائتلاف دوامی نخواهد داشت زیرا در مراسم تورنتو تنها جرالد کندی د رکنار دیان در صحنه حضور داشت . از ان دی پی هم تنها لیتون حضور داشت .
مایکل ایگناتیف و باب ری دو کاندیدای اصلی رهبری حزب از این مراسم خود رادور نگهداشتند که پیام سیاسی آشکار در مورد دور نگهداشتن خود از ائتلاف داشت. در حالی که باب ری اعلام کرده بود که به دولت هارپر اعتمادی ندارد و در اولین فرصت وی را ساقط کرد و در این راستا حاضر است به عنوان نماینده انتلاف برای معرفی آن به سراسر کانادا سفر کند ، ایگناتیف در مورد عدم اعتماد به دولت اظهار نظر سریعی نکرد.
بدلیل اعتراض بسیاری د رمورد نخست وزیری دیان بسیاری از نمایندگان لیبرال هوادار دیان نظیر براین ویلفرت ( ریچموندهیل ) ترجیح دادند که خود را آفتابی نسا خته و درزیر رادار مردم حوزه انتخاباتی خود حرکت کنند که خود به تضعیف بیشتر دیان انجامید .
هر چند شکاف درمیان لیبرا ل ها در همان روز اول ائتلاف با اعتراض علنی جیم کرجیانس (نماینده کانادایئ یونانی تبار اسکاربور ) ه خواستار استعفای دیان شده بود به مطبوعات کشیده شد ه بود.
سیاستمداران لیبرال استان نیز در صحنه حضور نداشتند که به وضوح بلاتکلیفی آنان و یا نارضایتی آنان را از دیان و ائتلاف نشان می داد. آنا ن بدلیل شرایط بحران اقتصادی انتاریو که بشدت نیاز به کمک های اتاوادارد ، ترجیح دادند تماشای میدان و بیرون آمدن برنده باشند . این در حالی بود که رهبران محافظه کار انتاریو نظیر جان توری و فرانک کلیس انتلاف را یک کودتا خواندند و در تظاهرات فعالانه شرکت داشتند.
چشم انداز سیاسی
امروز دیان استعفای خود را اعلام کرد و قرار شده است که رهبری حزب زودتر از موعدمعین تعیین شود. در حالیکه باب ری معتقد است باید هواداران حزب در مورد رهبری تصمیم بگیرند ولی ایگنایتف معتقد است که مدیران حوزه های انتخاباتی می توانند همراه با سناتور ها رهبر جدید را انتخاب کنند .
خروج دیان ، ائتلاف را با علامت سوال روبر و می کند زیرا ایگناتیف چندان در مورد ساقط کردن دولت هارپر عجله ای ندارد وی می تواند دو سال برای نخست وزیر شدن را صبر کند و تجربه مدیریت سیاسی بیندوزد . چیزی که فقدانش وی را در سال 2006 از رسیدن به رهبری حزب با داشتن 43 % از حمایت نمایندگان باز داشت . از سوی دیگر باب ری مسن ، با تجربه مدیریت ( هرچند نه چندان درخشان اقتصادی به عنوان نخست وزیر انتاریو1990-1995 ) در کنار جرالد کندی که از وی حمایت کرده است .
شکاف در محافظه کاران
هارپر هر چند توانست دولت خود را را تا 27 ژانویه و ارائه لایحه بودجه در قدرت نگهدارد و لی شکی نیست که بحران سیاسی باعث خشم کانادائی ها از هر دوسو که دیگری را متهم به نقض دموکراسی می کنند ، شد ه است
. ادامه بحران سیاسی ؛ نگرانی ها ی زیادی را در بخش سرمایه به وجود آورده است . از سوی دیگر بسیاری از حلقه محافظه کاران می دانند که هارپر بود که این جرقه بحرا ن سیاسی را زده است . اگر ائتلاف بتواند بعد از دیان پابر جا بماند شکی نیست که درون حلقه محافظه کاران که خود حاصل ائتلاف رفورم و حزب اتحاد بود بر سر رهبری هارپر که موقعیت محافظه کاران را تضعیف کرده است ، ترک جدی ایجاد خواهد کرد . هارپر ا ز نظر اقتصادی معتقد به هزینه کردن در این مواقع نیست و آنرا بر خلاف اصول محافظه کاران می داند ولی برای حفظ قدرت مجبور است که به خواسته های اقتصادی لیبرال ها و ان دی پی پاسخ بدهد تا بتواند رای آنانرا بشکند . لیتون و ری و دوسپ مصمم به سرنگونی دولت هارپر هستند مسلما هارپر در جو بی اعتمادی و شرایط سخت اقتصادی مشکلات زیادی خواهد داشت .
ترمیم سیستم سیاسی کانادا
بحران سیاسی ایجاد شده نیاز سیستم سیاسی کانادا به تجدید ساختا ر در مو رد نقش فرماندار کل که ظاهرا نقش تشریفاتی دارد ولی این بحران نشان داد که فرماندا ر کل نقش بسیار جدی در امور سیاسی کانادا به عنوان نماینده انگلیس دارد که بایستی تعریف مجدد شود. همچنین سیستم گزینش نمایندگان باید بر اساس آرا مردم باشد ، و نیز نقش رهبر حزب به عنوان نخست وزیر که بالاترین قدرت را داشته و لی می توانداز طرف مردم به نمایندگی مجلس انتخاب نشده باشد .
6 Dec 2008
سعید سلطانپور
فرماندا رکل کانادا با درخواست نخست وزیر هارپر برای تعلیق مجلس تا 27 ژانویه موافقت کرد . این موافقت بحران را از سطح مجلس و رسانه ها به سطح گرد همائی ها در شهرهای بزرگ از طرف موافقان ائتلاف و مخالفان آن و حمایت از دولت هارپر کشید . در تورنتو هزاران نفر در یک هوای سرد در میدان شهرداری به سخنان دیان رهبر حزب لیبرال و جک لیتون رهبر حزب ان دی پی گوش فرادادند . همزمان در حدود 400 نفر از حامیان دولت در جلوی پارلمان انتاریو اقدام ائتلاف را محکو م کردند .
هارپر توانست با بزرگ کردن اتحاد لیبرال ها با حزب جدائی طلب بلاک کبکوا, افکار عمومی کانادا بخصو ص غرب را تا حدود زیادی بر عیله ائتلاف بسیج کند.
هارپر در سخنرانی تلویزیونی خود که با استفاده از حق قانونی نخست وزیر در مواقع بحرانی برای ارتباط مستقیم با مردم ، انجام شده بود در حالی در بخش انگلیسی برای ترساندن دیگر نقاط کانادا ، از کلمه جدایئ طلبان بکرات استفاده می کرد در بخش فرانسوی از کلمه خودمختاری طلبان استفاده می کرد که بنوعی عدم صداقت وی را می رساند.
البته تحلیل گران و سیاستمداران منجمله " کن لونزا " رهبر اتحادیه اتوموبیل سازان کانادا ، بشدت هارپر را در این مورد نکوهش کردند زیرا احتمال اوج گرفتن احساسات ناسونالیستی و جدائی طلبانه در کبک را هشدار دادند . اولین نتیجه سخنان هارپر برنده شدن اکثریتی ژان شاره رهبر لیبرالها ی کبک بود .
اگر دیان آدم سیاسی کاری بود و به این ائتلاف ایمان داشت بایستی خودش و هوادارنش در جلوی خانه فرماندار کل و یا مجلس تحصن می کرد ند تا فرماندار اجازه تشکیل دولت را به آنها بدهد . یعنی همان کاری که غرب در مورد کشورهای شرقی و انقلاب های رنگی در گرجستان و اکراین تشویق کرد.
جنگ رهبری در لیبرال عامل اصلی شکنندگی ائتلاف
شکی نیست که ائتلاف دوامی نخواهد داشت زیرا در مراسم تورنتو تنها جرالد کندی د رکنار دیان در صحنه حضور داشت . از ان دی پی هم تنها لیتون حضور داشت .
مایکل ایگناتیف و باب ری دو کاندیدای اصلی رهبری حزب از این مراسم خود رادور نگهداشتند که پیام سیاسی آشکار در مورد دور نگهداشتن خود از ائتلاف داشت. در حالی که باب ری اعلام کرده بود که به دولت هارپر اعتمادی ندارد و در اولین فرصت وی را ساقط کرد و در این راستا حاضر است به عنوان نماینده انتلاف برای معرفی آن به سراسر کانادا سفر کند ، ایگناتیف در مورد عدم اعتماد به دولت اظهار نظر سریعی نکرد.
بدلیل اعتراض بسیاری د رمورد نخست وزیری دیان بسیاری از نمایندگان لیبرال هوادار دیان نظیر براین ویلفرت ( ریچموندهیل ) ترجیح دادند که خود را آفتابی نسا خته و درزیر رادار مردم حوزه انتخاباتی خود حرکت کنند که خود به تضعیف بیشتر دیان انجامید .
هر چند شکاف درمیان لیبرا ل ها در همان روز اول ائتلاف با اعتراض علنی جیم کرجیانس (نماینده کانادایئ یونانی تبار اسکاربور ) ه خواستار استعفای دیان شده بود به مطبوعات کشیده شد ه بود.
سیاستمداران لیبرال استان نیز در صحنه حضور نداشتند که به وضوح بلاتکلیفی آنان و یا نارضایتی آنان را از دیان و ائتلاف نشان می داد. آنا ن بدلیل شرایط بحران اقتصادی انتاریو که بشدت نیاز به کمک های اتاوادارد ، ترجیح دادند تماشای میدان و بیرون آمدن برنده باشند . این در حالی بود که رهبران محافظه کار انتاریو نظیر جان توری و فرانک کلیس انتلاف را یک کودتا خواندند و در تظاهرات فعالانه شرکت داشتند.
چشم انداز سیاسی
امروز دیان استعفای خود را اعلام کرد و قرار شده است که رهبری حزب زودتر از موعدمعین تعیین شود. در حالیکه باب ری معتقد است باید هواداران حزب در مورد رهبری تصمیم بگیرند ولی ایگنایتف معتقد است که مدیران حوزه های انتخاباتی می توانند همراه با سناتور ها رهبر جدید را انتخاب کنند .
خروج دیان ، ائتلاف را با علامت سوال روبر و می کند زیرا ایگناتیف چندان در مورد ساقط کردن دولت هارپر عجله ای ندارد وی می تواند دو سال برای نخست وزیر شدن را صبر کند و تجربه مدیریت سیاسی بیندوزد . چیزی که فقدانش وی را در سال 2006 از رسیدن به رهبری حزب با داشتن 43 % از حمایت نمایندگان باز داشت . از سوی دیگر باب ری مسن ، با تجربه مدیریت ( هرچند نه چندان درخشان اقتصادی به عنوان نخست وزیر انتاریو1990-1995 ) در کنار جرالد کندی که از وی حمایت کرده است .
شکاف در محافظه کاران
هارپر هر چند توانست دولت خود را را تا 27 ژانویه و ارائه لایحه بودجه در قدرت نگهدارد و لی شکی نیست که بحران سیاسی باعث خشم کانادائی ها از هر دوسو که دیگری را متهم به نقض دموکراسی می کنند ، شد ه است
. ادامه بحران سیاسی ؛ نگرانی ها ی زیادی را در بخش سرمایه به وجود آورده است . از سوی دیگر بسیاری از حلقه محافظه کاران می دانند که هارپر بود که این جرقه بحرا ن سیاسی را زده است . اگر ائتلاف بتواند بعد از دیان پابر جا بماند شکی نیست که درون حلقه محافظه کاران که خود حاصل ائتلاف رفورم و حزب اتحاد بود بر سر رهبری هارپر که موقعیت محافظه کاران را تضعیف کرده است ، ترک جدی ایجاد خواهد کرد . هارپر ا ز نظر اقتصادی معتقد به هزینه کردن در این مواقع نیست و آنرا بر خلاف اصول محافظه کاران می داند ولی برای حفظ قدرت مجبور است که به خواسته های اقتصادی لیبرال ها و ان دی پی پاسخ بدهد تا بتواند رای آنانرا بشکند . لیتون و ری و دوسپ مصمم به سرنگونی دولت هارپر هستند مسلما هارپر در جو بی اعتمادی و شرایط سخت اقتصادی مشکلات زیادی خواهد داشت .
ترمیم سیستم سیاسی کانادا
بحران سیاسی ایجاد شده نیاز سیستم سیاسی کانادا به تجدید ساختا ر در مو رد نقش فرماندار کل که ظاهرا نقش تشریفاتی دارد ولی این بحران نشان داد که فرماندا ر کل نقش بسیار جدی در امور سیاسی کانادا به عنوان نماینده انگلیس دارد که بایستی تعریف مجدد شود. همچنین سیستم گزینش نمایندگان باید بر اساس آرا مردم باشد ، و نیز نقش رهبر حزب به عنوان نخست وزیر که بالاترین قدرت را داشته و لی می توانداز طرف مردم به نمایندگی مجلس انتخاب نشده باشد .
6 Dec 2008
یکشنبه، آذر ۱۷، ۱۳۸۷
شانزده آذر , احسان شریعتی
عکسها مربوط به دانشگاه تهران هست وبا سخنرانی شریعتی ارتباطی ندارد
به گزارش ايلنا، پسر دکتر علي شريعتي که به دعوت انجمن اسلامي دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه تهران در تالار شريعتي سخنراني ميکرد، سخنان خود را به نام خداوند آزادي، برابري و احسان آغاز کرد و گفت: امروز در پنجاهوپنجمين سالگرد حادثه 16 آذر سال 32 هستيم که دانشجويان به کودتاي 28 مرداد آن سال واکنش نشان دادند؛ البته اعتراض دانشجويان به اين بود که چرا پليس با اجازه آتش، وارد محوطه دانشگاه شده است.
اين جامعهشناس با ارايه دو تعريف از دين يکي با نام «دين نو انديش و دين قلمي» و ديگري با نام «دين تثبيت کننده و ايدئولوژي در جامعه» ادامه داد: دانشگاه بايد نسبت خود را با هر يک از اين تعاريف از دين مشخص کند.
شريعني همچنين در ضرورت سازماندهي جنبش دانشجويي، به مسأله حفظ حافظه تاريخي اشاره کرد و افزود: جنبش دانشجويي کنوني ايران تافته جدابافته از جنبش دانشجويي پيش از انقلاب و حتي کليت تاريخ ايران نيست. اين جنبش مطالباتي دارد که بيارتباط با مطالبات گذشته نيست و تمام بدنه دانشگاه بايد مدافع اين مطالبات باشد.
يکي از اين دانشجويان از شريعتي پرسيد که چه کار عملي براي حفظ حافظه تاريخي در جنبش دانشجويي داريد، که وي در پاسخ به آن با اشاره به اينکه از مشکلات درون جنبش دانشجويي اطلاعي ندارد، گفت: اما به اعتقاد من جنبش دانشجويي در حفظ حافظه تاريخي ضعف داشته است، براي اين منظور لازم است تا ارگانهايي تشکيل شود و اين مسئوليت را بر عهده بگيرد. مثلا در نشريات جنبش دانشجويي به بحث و بررسي در مورد وضعيت جنبش دانشجويي در جامعه پرداخته شود. البته اين بحث بايد علمي و تاريخي باشد و مشخص کند که جنبش دانشجويي در چه مقاطعي دچار ضعفها و شکستهايي شده و نيازمند چه آسيب شناسي است.
به گزارش ايلنا، پسر دکتر علي شريعتي که به دعوت انجمن اسلامي دانشکده علوم اجتماعي دانشگاه تهران در تالار شريعتي سخنراني ميکرد، سخنان خود را به نام خداوند آزادي، برابري و احسان آغاز کرد و گفت: امروز در پنجاهوپنجمين سالگرد حادثه 16 آذر سال 32 هستيم که دانشجويان به کودتاي 28 مرداد آن سال واکنش نشان دادند؛ البته اعتراض دانشجويان به اين بود که چرا پليس با اجازه آتش، وارد محوطه دانشگاه شده است.
اين جامعهشناس با ارايه دو تعريف از دين يکي با نام «دين نو انديش و دين قلمي» و ديگري با نام «دين تثبيت کننده و ايدئولوژي در جامعه» ادامه داد: دانشگاه بايد نسبت خود را با هر يک از اين تعاريف از دين مشخص کند.
شريعني همچنين در ضرورت سازماندهي جنبش دانشجويي، به مسأله حفظ حافظه تاريخي اشاره کرد و افزود: جنبش دانشجويي کنوني ايران تافته جدابافته از جنبش دانشجويي پيش از انقلاب و حتي کليت تاريخ ايران نيست. اين جنبش مطالباتي دارد که بيارتباط با مطالبات گذشته نيست و تمام بدنه دانشگاه بايد مدافع اين مطالبات باشد.
يکي از اين دانشجويان از شريعتي پرسيد که چه کار عملي براي حفظ حافظه تاريخي در جنبش دانشجويي داريد، که وي در پاسخ به آن با اشاره به اينکه از مشکلات درون جنبش دانشجويي اطلاعي ندارد، گفت: اما به اعتقاد من جنبش دانشجويي در حفظ حافظه تاريخي ضعف داشته است، براي اين منظور لازم است تا ارگانهايي تشکيل شود و اين مسئوليت را بر عهده بگيرد. مثلا در نشريات جنبش دانشجويي به بحث و بررسي در مورد وضعيت جنبش دانشجويي در جامعه پرداخته شود. البته اين بحث بايد علمي و تاريخي باشد و مشخص کند که جنبش دانشجويي در چه مقاطعي دچار ضعفها و شکستهايي شده و نيازمند چه آسيب شناسي است.
شنبه، آذر ۱۶، ۱۳۸۷
چگونه تفکرات انحصارطلبانه هارپر ؛ ماه عسل محافظه کاران کانادا را کوتاه کرد
اشتباه هارپرو هوشیاری سیاسی کریتین
اشتباه هارپر این بود که بازی دموکراسی را که اصل اساسی و شناخته شده در لیبرال دموکراسی غرب هست را خود زیرپا گذاشته بود. محافظه کاران تنها 38 % ارای مردم را داشتند آنها به یک پیروزی خیره کنند ه نرسیده بود ند که بخواهند و بتوانند اهداف خود را که اقتصاد آزاد مدل آمریکائی که شکسته خورده است ، محقق کنند.
ژان کریتین نخست وزیر سابق لیبرال واد برادبنت رهبر سابق ان دی پی (1) در روز 5 شنبه بعد از اعلام برنامه اقتصادی مذاکره برای ائتلاف را آغاز کرد ه بودند کاری که تنها از کریتین ممکن بود.
رسانه های دست راستی و رادیوهای درست راستی شروع به تبلیغات از کودتا و جدا شدن کانادا کردند . تاکیتک ترساندن که جهانی شده است .
از سوی دیگر احزاب مخالف طی نامه ای از فرماندار کل درخواست کردند که بعد از وصول رای عدم اعتماد به دولت محافظه کار، وی بجای اعلام انتخابات ، فرمان تشکیل دولت را به این ائتلاف بدهد .
این موضوع کم سابقه ای بود که هارپر جوان و انحصار طلب فکر آنرا نکرده بود . در سال 1926 فرماندار جنرال ، درخواست ویلیام مکنزی کینگ (2) را در مورد انحلال پارلمان رد کرده و از رقیب محافظه کار وی (3) می خواهد که کابینه راتشکیل بدهد . با توجه به انتصاب فرماندار کل، ژان میشل ژان ، توسط ژان کریتین و تصویب ملکه انگلیس ، بعید بنظر می آید که وی درخواست ائتلاف را رد کند.
ممتن کامل
اشتباه هارپر این بود که بازی دموکراسی را که اصل اساسی و شناخته شده در لیبرال دموکراسی غرب هست را خود زیرپا گذاشته بود. محافظه کاران تنها 38 % ارای مردم را داشتند آنها به یک پیروزی خیره کنند ه نرسیده بود ند که بخواهند و بتوانند اهداف خود را که اقتصاد آزاد مدل آمریکائی که شکسته خورده است ، محقق کنند.
ژان کریتین نخست وزیر سابق لیبرال واد برادبنت رهبر سابق ان دی پی (1) در روز 5 شنبه بعد از اعلام برنامه اقتصادی مذاکره برای ائتلاف را آغاز کرد ه بودند کاری که تنها از کریتین ممکن بود.
رسانه های دست راستی و رادیوهای درست راستی شروع به تبلیغات از کودتا و جدا شدن کانادا کردند . تاکیتک ترساندن که جهانی شده است .
از سوی دیگر احزاب مخالف طی نامه ای از فرماندار کل درخواست کردند که بعد از وصول رای عدم اعتماد به دولت محافظه کار، وی بجای اعلام انتخابات ، فرمان تشکیل دولت را به این ائتلاف بدهد .
این موضوع کم سابقه ای بود که هارپر جوان و انحصار طلب فکر آنرا نکرده بود . در سال 1926 فرماندار جنرال ، درخواست ویلیام مکنزی کینگ (2) را در مورد انحلال پارلمان رد کرده و از رقیب محافظه کار وی (3) می خواهد که کابینه راتشکیل بدهد . با توجه به انتصاب فرماندار کل، ژان میشل ژان ، توسط ژان کریتین و تصویب ملکه انگلیس ، بعید بنظر می آید که وی درخواست ائتلاف را رد کند.
ممتن کامل
جمعه، آذر ۱۵، ۱۳۸۷
کاروان شماره 19318 به نیابت از شهدای جنگ مراسم حج را به جا می آورد
کاروان شماره 19318 به نیابت از شهدای جنگ مراسم حج را به جا می آورد
یکی از کاروانهای اعزامی کشورمان به سرزمین وحی در یک اقدام معنوی و با همراهی اعضای این کاروان زیارت نیابتی از سوی شهیدان هشت سال دفاع مقدس را به جا می آورند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مکه مکرمه، اعضای این کاروان که به شماره 19318 و از خراسان رضوی در حج امسال شرکت کرده اند با چاپ کارتهایی که در آن مشخصات یک شهید این استان در آن نوشته شده است را به حاضران در این کاروان داده و هر یک از افراد حاضر را دعوت کرده تا علاوه بر انجام مناسک حج به نیابت از شهیدی که مشخصات آن در کارت تحویل آمده است برای آن نیز حج به انجام رساند.
####
اگر شهید هستند که جایشان نزد خداست دیگر چه نیازی به رفتن به خانه خدا دارند
تا کی می خواهید در سطح بمانید کمی به عمق بروید خفه نمی شوید
یکی از کاروانهای اعزامی کشورمان به سرزمین وحی در یک اقدام معنوی و با همراهی اعضای این کاروان زیارت نیابتی از سوی شهیدان هشت سال دفاع مقدس را به جا می آورند.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به مکه مکرمه، اعضای این کاروان که به شماره 19318 و از خراسان رضوی در حج امسال شرکت کرده اند با چاپ کارتهایی که در آن مشخصات یک شهید این استان در آن نوشته شده است را به حاضران در این کاروان داده و هر یک از افراد حاضر را دعوت کرده تا علاوه بر انجام مناسک حج به نیابت از شهیدی که مشخصات آن در کارت تحویل آمده است برای آن نیز حج به انجام رساند.
####
اگر شهید هستند که جایشان نزد خداست دیگر چه نیازی به رفتن به خانه خدا دارند
تا کی می خواهید در سطح بمانید کمی به عمق بروید خفه نمی شوید
اشتراک در:
پستها (Atom)