Translate

یکشنبه، بهمن ۱۹، ۱۳۹۳

کاشکی موسی زنده بود و نظرات اخیرش را هم می دانستیم .

19 بهمن سالروز شهادت موسی خیابانی و تعدادی از اعضای سازمان مجاهدین خلق - موسی خیابانی و تعدادی از رده های بالای سازمان در  خانه ای در خیابان در منطقه زعفرانیه تهران در درگیری با نیروهای دادستانی و سپاه کشته شدند .

با کشتن شدن موسی خیابانی جناح لاجوردی -رفسنجانی عملا  به مسعود رجوی کمک کردند که بتواند  بدون رفیب  و ناظر جدی  در سازمان مجاهدین خلق کودتای خزنده کرده و یکی از مردمی ترین سازمانهای انقلابی مردمی  و استقلال طلب تاریخ معاصر ایران را از  به سازمانی مزدور و ضد استقلال و ماکیاولیست در چند سال تبدیل کند.  
مصطفی رجوی فرزند مسعود رجوی و اشرف ربیعی که نوزادی بود در این خانه زنده ماند و توسط لاجوردی در تلویزیون نشان داده شد . بعدها سازمان مصطفی را به فرانسه برد . مصطفی رجوی در عراق هست و مخالف سیاست های پدرش هست وبه همین دلیل بر خلاف دختر خوانده رجوی فرزند مریم به فرانسه برده نشد .

روزنامه جمهوری اسلامی که در ان زمان زیر نظر جناح  میر حسین موسوی  اداره می شد نوشت 

 با ضربه خوردن مجاهدین که نیروی مسلمان و رقیب جدی حاکمیت روحانیون شیعه بود ، عملا مارکسیستها هم که نیروی قابل ملاحظه ای بودند و برخی از چربانهاب  های انها  که نگران به قدرت رسیدن مجاهدین در حاکمیت بعدی بودند ،  و یا مانند جریانات ضد اخلاقی ضد اصولی  حزب توده و اکثریت که در سرکوب ها ی مجاهدین - مارکسیتسهای اصولگراتر با لاجوردی همکاری می کردند که  به خیال خام در قدرت ایند ه سهیم باشند ، زیز ضربات نیروهای سرکوبگر و خشونت طلب کاملا منهدم شدند و هیچ گاه حتی در خارج از کشور هم نتوانستند تحلیل درستی از شرایط ایران و انچه که اتفاق افتاد را تبین کند که چراغ راهنمای انها باشد .
موسی خیابانی بین همه نیروهای از مذهبی ها تا مارکسیسیتها و ملیون وجه بسیار موجه تری از مسعود رجوی داشت .  جناخ های اصلی حاکمیت روحانی از رفسنجانی تا هادی غفاری و موسوی اردبیلی و محمدی گیلانی از موسی خیابانی خیلی کیته داشتند و از وی حساب می بردند .


کاشکی موسی زنده بود و نظرات اخبرش را هم می دانستیم .  موسی در جمع بندی  جنگ مسلحانه نوشته بود رژیم اسراییلی هست زیرا ما در مصادره  اسلحه از پادگان  لاهوتی ( باعشاه ) مسلسل های یوزی ( ساخت اسراییل ) اک بند را بدست اورده بودیم . درمعادلات امروزه جهانی سواد سیاسی و تئوریک بسیاری از جوانان ایرانی از سیاسیون و انقلابیون بیشتر است ولی صدافت و شجاعت و فداکاری برای عدالت و زندگی بهتر برای مردم محروم  قابل مقایسه نیست .
خلایی که در سیاست امروز ایران بشدت حس می شود .

در قرارگاه نظامی اشرف تشکیلات مجاهدین که اصرار داشتند از موسی خیابانی قهرمان ایدئولوژیک که مسعود را به رهبری و رفتن از ایران تشویق کرده بود ، بخوانند در جلسات تئوریکی سخنرانی ها ی وی را باید دوره می کردیم .  هرچه می گفتم بابا اینو که قدیمی شده می گفتند نه سخنان موسی در هردوره ای حرف تازه ای دارد . می گفتم مگه حرف موسی آیه قران هست ؟   خلاصه بدلیل سابقه تشکیلاتیم چیزی در جمع نمی گفتند و لی در جلسات خصوصی می گفتند نگو  تازه پیوسته ها مسله دار می شن.  

هیچ نظری موجود نیست: