Translate

شنبه، تیر ۰۸، ۱۳۹۲

رواج نادرست تملق از سیاستمداران در کامیونیتی ایرانی انتاریو

این چه شیوه بدی شده است که در کنسرت ها سیاستمداران را بالای صحنه می برند و طرف هم یک ناییده دوزاری از نخست وزیر یا وزیر به هنرمندان می دهند انگار که اینها واقعا طرفدار هنر و حقوق بشر هستند . اخرین نمونه ان رضا مریدی در کنسرت شاهین نجفی بود که به روی صحنه دعوت شده بود . این گند کاری ها فقط کار ایرانی هی مخصوصا در ریچموند هیل هست . در کنسر ت داریوش منگاکیس نماینده محافظه کار را می برند بالای صحنه - در کنسرت مسعودی هم منگاکیس را می برند رضا مریدی پایین  می ماند . در کنسرت نجفی رضا مریدی میرود بالا چند نفر را به عنوان فعال حقوق بشر معرفی می کند .  در کدامیک از کنسرت های کانادایی سیاستمداران را می برند بالای صحنه . لطفا بس کنید شیوه های تملق را . سیاستمداران به شما و رای شما و پول شما نیاز دارند نه شما به رای اینها . اینها دو سال دیگر ازشان خبری نخواهد بود .

جمعه، تیر ۰۷، ۱۳۹۲

سوخته شدن اپوزیسیون تقلبی در کانادا



انتخابات ایران و سوخته شدن اپوزیسیون تقلبی در کانادا
هر چند روحانی در سیستم استبدادی در ایران انتخاب شد اگر ازادی بود مسلما نامزدهای مردمی دیگری بودند ولی در این شرایط انتخاب روحانی باعث شد که خطر جنگ فعلا از سرمردم ایران دورشود. باید در کنار مردم ایران حتی اگر تصمیم اشتباهی هم بگیرند ایستاد زیرا انها هستند که در ایران زندگی می کنند
موضع گیری های فله ای وزیر امور خارجه هارپر – جان برد در مورد ایران و ضرورت اعلام اسامی مشاوران وی در مورد ایران که اطلاعات غیر واقعی به وی داده اند

سوخته شدن
مثلت رضا مریدی چهره سیاسی کانادایی-
رامین جهانبگلو –تئوریسین براندازی نرم و نازنین افشین جم چهره حقوق بشری و نشریه شهروند به عنوان ارگان  تحریمی ها
نامه شورای جامعه  ایرانی کانادایی  به کاتلین وین نخست وزیر انتاریو و جاستین ترودو رهبر حزب لیبرال و سوال د رمورد مواضع همسویی رضا مریدی با محافظه کاران واینکه وی صدای کامیونیتی ایرانی کانادا نیست .
نامه محمد سلیمانی در سلام تورنتو و سوال از رضا مریدی در مورد بردن رضا پهلوی به مجلس انتاریو و خواندن وی به عنوان مرد قانون و دمکرات

سه‌شنبه، تیر ۰۴، ۱۳۹۲

گزارش مستند زنده یاد دکتر صفوی


داوطلبان همراه با عارف









امین وزیری









دکتر خوش بین و امید محجوب


امید - عارف - رامین

سهیل -عارف- سعید - مصی


امید و مرتضی ایرانپور


تد اوپز- نماینده محافظه کار مجلس عکس ها : سعید سلطانپور
گزارش مستند زنده یاد  دکتر صفوی 
سعید سلطانپور
روز یکشنبه 25 جون 2013  ساعت 4 بعدازظهر در سینما یورک ( ریچموند هیل ) مستند زنده یاد دکتر عطا صفوی بنام  بازمانده ای از ماگادان به کارگردانی عارف محمدی   با حضور علاقه مندان به نمایش درامد .
بازمانده ای از ماگادان” مستندی از خاطرات تکان دهنده ی دکتر عطا صفوی است. دکتر صفوی در سال 1947 در سن 21 سالگی به دلیل فعالیت در حزب توده از ایران فرار می کند و به شوروی سابق پناه می برد،
زنده یاد صفوی، ماه می سال 2012 به علت بیماری سرطان، در سن 86 سالگی درگذشت
فیلم بسیار روان هست و تاثیر گذار. سادگی کلام دکتر صفوی که وی را چند سال قبل در تلویزیون ای تی سی دیده بودم ، این روایت شفاهی را جذاب تر می کند. کار تدوین رامین دوستان و دوربین سورن تبریزی  و موزیک متن فیلم به فیلم  و ارتباط ان با بیننده کمک زیادی می کند.
تد اوپتیز نماینده محافظه کار مجلس از اتوبیکوک تورنتو در این نمایش شرکت داشت وی گفت که علت علاقه اش به این فیلم همدردی وی هست زیرا پدرو مادر وی نیز از زندانیان اردوگاه های استالین بوده اند .
البته زندگی بسیاری از پناهندگان ایرانی در کانادا هر کدام روایتی دردناک و تلخ بهای سنگین سیاسی بودن به انداره صفوی هست . ایکاش هر کدام از ما روایت شفاهی زندگی را به تصویر بکشیم تا برای ایندگان و نسل جوانتر راهگشا باشد . البته همت عارف محمدی و تیم همراه وی که با کمترین کمک این پروژه را به تصویر کشیدند و ماندگار کردند ، قابل تقدیر است .
بعداز پایان نمایش ، گفت و گویی با شرکت کنندگان در مورد فیلم انجام شد . امید محجوب گزارشگر به همراه رامین دوستان این نظرات را ثبت کردند .

دوشنبه، خرداد ۲۷، ۱۳۹۲

گزارش دوشنبه ، چند تا نوشته /کاوه شهروز و ناتینیاهو و شهروند واسحق نیشتریان - نماینده ریجموند هیل

دیروز سی بی سی برنامه ای در مورد انتخابات ریس جمهوری داشت . و دو تا نقل قول یکی از ناتینباهو ( نخست وزیر جنگ طلب اسراییل ) و دیگری کاوه شهروز( طرفدار تحریم ) هردو در زبان سیاسی همسو عمل کردند .
تحلیل ما این بود که بزرگ کردن کنگره ، و حضور کاوه شهروز به عنوان سخنگو برای چنین روزهایی بود که بتوانند به کانادایی های بی خبر ،| کاوه شهروز و باند طرفدار تحریم رضا مریدی - فرخ زندی -شهروند را به عنوان صدای همه ایرانی های کانادا تزریق کنند که خوشبختانه به دلیل اختلافات بر سر تقسیم ارث نداشته |، اتحادشان به شکست انجامید ولی سی بی سی بدلایل نفوذ این باند ، همچنان از کاوه شهروز به عنوان صدا و کارشناس کامیونیتی ایرانی استفاده می کند که جای تاسف دارد .
نکته خنده دار این بود که سی بی سی از عنوان مشاور سابق وزارت امور خارجه کانادا در مورد شهروز استفاده کرد.  بنابر این جای تعجب ندارد این همه موضع گیری های سیخکی جان برد و دولت هارپر به دلیل وجود چنین مشاوران با دانش و کاربلدی است .  دقایق 1:52 و 2:14 رو ببین
http://www.cbc.ca/player/News/TV+Shows/The+National/ID/2392040789
 **
صبح امروز هم تلفن کردم به دفتر شهروند و به اقای زرهی یاد اور شدم یک سردبیر بهتر است که سطحی ننویسد و مطالبش عمق داشته باشد زیرای وی با قاطعیت می گفت که جلیلی ریس جمهور خواهد شد زیرا مورد نظر خامنه ای است
چند سال قبل هم شهروند در استانه انتخابات کانادا نوشت ، هارپر رفتنی است ، من نوشتم اقا لیبرال ها شکست می خورند چون اختلاف دارند و ایگناتیف اینکار ه نیست .  هارپر برنده اکثریت شد . ایگناتیف هم رای نیاورد .سردبیر محترم  شهروند به روی خودش نیاورد .
در جریان انتخابات شهرداری تورنتو ، رضا مریدی و شهروند از عنصر فاسد مالی و سیاسی جورج اسمیترمن حمایت می کردند در حالیکه وی در حیف و میل یک میلیارد دلار پول در سرویس بهداشت الکترونیکی ( ای هلث )  نقش داشت و مجبور شد که استعفا هم بدهد .  موضع شهروند علیه راب فورد بود . گفتم که راب فورد می بره زیرا فساد مالی ندارد و مردم تورنتو از ریخت و پاش های شهرداری خسته شده اند . راب فورد برد و شهروند روی جلد عکس راب فورد را انداخت بدون اینکه به تحلیل ها و موضع گیری های اشتباه و خط دار سیاسی برای گمراه کردن کامیونیتی ایرانی سخنی نگفتند.
این بار امیدوارم که خواستند ما را افشا کنند با اسم مستعار دکتر اسحق نیشتریان ننویسیند . دفعه قبل که علیه من مطلب نوشتند  با این اسم بود .
همه ادمها اشتباه می کنند ولی ادمهایی که اشتباه می کنند و به ان ادامه می دهند را چه می شود نامید ؟
** یک تلفن کردم به دفتر کاستاس منگاکیس نماینده ریچموندهیل و گفتم اقا من پیشنهاد می کنم اقای جان برد بجای دخالت در امور مردم ایران ، موضعش را در مورد فساد مالی سناتورهای محافظه کار اعلام کند ، بیشتر کاربرد دارد .

یکشنبه، خرداد ۲۶، ۱۳۹۲

کشته شدن جوادنفاشان را به خانواده وی تسلیت می گویم

جواد نفاشان

باخبر شدم که جواد نفاشان از اعضای مجاهدین در جریان حمله موشکی به کمپ لیبرتی کشته شد .
کشته شدن جواد نقاشان را به خانواده وی تسلیت می گویم
جواد نقاشان از اهالی خراسان بود و از بچه های دانشکده مدیریت دانشگاه تهرا ن بود .  جواد از بچه های کم حرف دانشکده بود که به مجاهدین پیوسته بود و تا زمان مرگش دراین تشکیلا ت بود.
اخرین باری که جوا د رادیدم سال 68 بود که در ستاد اطلاعات قرارگاه اشرف قبل از ملاقات با فاطمه رمضانی ( مسول بخش اطلاعات ) در اتاق مجاور محل ملاقات دیدم . خیلی خوشحال شد که مرا بعداز چند سال می دید . در دفتر انجمن دانشجویان ساعات زیادی با هم بودیم.  با هم روبوسی کردیم . از بروبچه های دانشکده پرسید . من بعدا به ایران برگشتم و دیگر خبری از وی نداشتم . روحش شاد .  جواد با خاطراتش رفت ، خدا خیلی بزرگ باید باشد هر کاری کردم نتوانستم کلمه شهید را برای وی بکارببرم . زیرا در مجاهدین سالهاست که ازادی وجود نداشت و واقعا کسی نمی داند که ایا وی به رجوی و ارمان های وی وفادار بود . د ر هر حال جواد نیز مانند هزاران جوان تحصیلکرده و فداکار ایرانی جانش را در راه های ارمانهایش که یک ایران ازاد و اباد و عدالت اجتماعی بود گذاشت هر چند  راهی که وی در ان جا ن باخت  راهی بود که به استبداد ختم شده بود و به کژ راهه رفته بود .

 . جواد از این نظر قابل احترام است که جانش را در راه عقیده اش گذاشت . راهی که دیگر نسل جوان به ان اعتقادی نداردروحش شاد
** خبر
سومين حمله موشکی به مجاهدان اشرفی در زندان ليبرتی همزمان با نمايش انتخابات رژيم آخوندی و تحريم مردمی
در سومين حمله موشکی به زندان ليبرتی مجاهدان خلق کلثوم صراحتی و جواد نقاشان به شهادت رسيدند و 50تن مجروح شدند

در جريان موشک باران امروز بيش از 40 موشک 107 ميليمتری به داخل کمپ ليبرتی شليک شده است. 33 محل اصابت موشک در ليبرتی شناسايی شد.

شنبه، خرداد ۲۵، ۱۳۹۲

خامنه ای برنده اصلی انتخابات ، ائتلاف هارپر –ناتینیاهو بازنده اصلی



خامنه ای برنده اصلی انتخابات ، ائتلاف هارپر –ناتینیاهو بازنده اصلی

سعید سلطانپور
با امید به تداو م شادی مردم ایران بعد از انتخاب حسن روحانی  کاندید مورد حمایت اصلا ح طلبان ،  شادمان با شادی مردم ایران و نگران در دل نگرانی ها ی آنها .   هر امیدی به مردم ایران باعث تقویت روحیه مردم و امید به زندگی است . 
  
در غیاب احزاب و تشکلات سیاسی مردمی و رسانه های مستقل و آزاد ، با توجه به برنامه روحانی در اچرای قانون اساسی که اصل کلیدی  ان ولایت فقیه هست ، نمی توان چندان امید به تغییرات جدی و بنیانی در راستای ازادهای مردمی و حقوق مدنی مردم ایران ، داشت.  مردم ایران سالها ست که در سرفصل های حضور پیدا می کنند ولی  بدلیل رهبران بدون برنامه و محافظه کار از یک سو که به سرعت مردم را به حاشیه می رانند  و کنترل نهادهای اصلی تصمیم گیری سیاسی  مانند مجلس و نهادهای  اقتصادی در دست جناح خامنه ای از سوی دیگر ، در این 3 دهه گذشته باعث شده است ، تمامی خاکریزهایی که توسط مردم از دست انحصار طلبان و مستبدین تصرف شده بود ، بازپس گرفته شود .
انتخاب روحانی یک انتخاب ازاد نیست انتخاب بین بدتر و بدترین هست . وی هر گز نخواهد توانست بر حلقه قم نفوذ کند و اگر هم بخواهد کاری کند بدلیل اینکه خواهان تغییر اساسی در ولایت فقیه به عنوان سد اصلی هر گونه ازادی و برابری های اجتماعی سیاسی ، نیست ،  کاری از پیش نخواهد برد. علی لاریجانی ریس مجلس نوشت این انتخاباتی بود که رهبر می خواست . اگر نتوانند در اقتصاد که بدون حل وفصل مسله اتمی ایران، پیشرفت داشته باشند ما شاهد مهاجرت هزاران سر خورده تحصیلکرده ( مانند دوره دوم خاتمی در سال 84) به کشوری مانند کانادا خواهیم بود

سیاست جهانی
پیام اوباما در مورد بکار گیری ارتش سوریه از سلاح های شیمیایی در استانه انتخابات  که هنوز توسط نهادهای معتبر بین المللی و مستقل تایید نشده  است ، پیامی به خامنه ای بود، که وی انرا به خوبی گرفت و پاسخ مثبتی با تایید حسن روحانی به عنوان سیاستمداری که با غربی ها اشنا هست و انها هم به وی شناخت دارند ، به طرف امریکایی داد.
بالطبغ باید شاهد پیامهای مثبتی از سوی امریکاییها باشیم . کاخ سفید  اعلام کرد که به نتبجه انتخابات ایران احترام می گذارد . فرانسه اعلام کرد که حاضر است با روحانی در مورد سوریه و پرونده هسته ای گفتگو کند.  هاراتز نوشت  الان ناتینیاهو کاری سختی برای پیدا کردن حامی برای حمله به ایران خواه داشت . سرمقاله هارتز می نویسد اسراییل باید عاقلانه  مدتی را  زیر رادار حرکت کند ولی به اوباما بگوید که نمی تواند ایران اتمی را تحمل کند .   جان بیرد وزیر امور خارجه با بی سلیقگی و بی سوادی ، شمشیر را از رو بست و نوشت این انتخابات ارزش ندارد .
کانادا – اسرائیل
ائتلاف هارپر – ناتینیاهو ضربه سختی را موقتا خوردند.  طرح اپوزیسیون سازی ایران این ائتلاف  در کانادا  با شعار حقوق بشر در تشدید تحریم ها ی بظاهر هدفمند به  محور رضا مریدی( نماینده  مجلس انتاریو از حزب لیبرال ) – نازنین افشین جم (همسر  وزیر جنگ کانادا ) – رامین جهانبگلو – نشریه شهروند - بخش های از  طیف کنگره موسوم به ایرانیان کانادا- کاوه شهروز- فرخ زندی   –- رضا پهلوی و طرفداران رجوی  که با بسته شدن سفارت کانادا د رتهران کلید خورده بود ، شکست سختی خورد و بی اعتباری تحلیل انان  د رمورد مردم ایران و سیاست در ایران بر بخش عمده ای از کامیونیتی ایرانی در کانادا اشکارتر شد .
در یک جلسه خبری  که اقای حسن زرهی واقای اسد زرین مهر و خانم احمدی  هم  حضور داشتند بحث انتخابات ایران شد رفسنجانی تازه رد صلاحیت شده بود . اقای  زرهی با قاطعیت گفت جلیلی ریس جمهوری ایران است زیر ا مورد تایید خامنه ای است . به وی گفتم اتفاقا جلیلی انتخاب خامنه ای نیست .
طبق معمول پوزخندی زد و حرفهای وی مور د تایید دو اهل رسانه کامیونیتی ایرانی که فکر می کنم دانش سیاسی شان بسیار اندک است ،  شد . به اقای زرهی گفتم شما چنان با قاطعیت و بدون تحلیل این انتخاب را می گویید که انگار همین الان از ایران امده اید در حالیکه شما از کامیونیتی ایرانی در تورنتو هم چندان خبری ندارید چه برسد به ایران.  
گفتم خامنه ای به خوبی می داند چه می کند . در ضمن رفسنجانی را هم بر نخواهد گرداند . وی می خواهد یکدست تر با امریکاییها روبرو شود و از موضع مناسب تری با انها مذاکره کند.  جمهوری اسلامی مردمی نیست ولی سالهاست که رگ خواب مردم را درانتخابات بدست اورده است و پیروز این میدان بوده است .  ضدیت ، سانسور در رسانه های جمعی کامیونیتی ایرانی ، دانش کم سردبیران ، عدم وجود مقالات تحلیلی و تحقیقی طیف های مختلف فکری اجتماعی سیاسی ، باعث پس رفتن کامیونیتی ایرانی و سرکوب اندیشه های مستقل هست .

حوادث اخبر نشان داد که حاکمیت جمهوری اسلامی در حالیکه زیر فشارهای شدید جهانی بخصوص در حوزه سوریه قراردارد و از داخل نیز تحریم ها و مشکلات اقتصادی زیادی که بسیاری از مردم ایران و حتی هواداران خود را نیز ناراضی کرده است ، سیاستمدارانه مدیریت کرد.  مردم ایران خوشحالند که جلیلی نشد ، روحانی شد که با جلیلی تفاوت دارد ولی بدلیل ساختار جمهوری اسلامی قادر به کمترین تغییری نخواهد شد .
اینده ایران -کانادا
حسن روحانی سیاستمدار کار کشته ای است با بسیاری از رهبران کشورهای غربی دیدار کرده است .شاید به جریت می شود گفت که در اندازه های وی در سیاست خارجی کانادا نداشته باشیم .
در هر حا ل با توجه به سیاست های خصمانه دولت هارپر ، برقراری ارتباط با جمهوری اسلامی ایران ، در دوران هارپر خیلی کم رنگ است . کانادا بدلیل عدم حضور دیپلماتیک  در ایران ، موقعیتش در خاورمیانه و اسیای مرکزی ضعیف تر خواهد شد . از سوی دیگر شرکت های نفتی های البرتا  نیز  با توجه به شکست اپوزیسیون سازی هارپر در مورد ایران ، از ادامه سیاست های تحریم و خصمانه  هارپر خوشحال نخواهند بود .  سوالی که هارپر د رکنفرانس جی 8 با ان روبرو خواهد بود این است که در حالی که اتحادیه اروپا سعی خواهد کرد روابط خود را با روحانی و ایران بهتر کند ، کانادا بدلیل حرف گوش کنی از ناتینیاهو  هم در عرصه سیاست خارجی خود در قبال ایران و بالطبع خاورمیانه  شکست جدی خورده است ، . امیدوارم  منابع  ابرانی  وزارت امور خارجه کانادا که بسیاری ازانان  قادر به خواند ن و نوشتن به فارسی نیستند ، و هم چنین  سالهاست که در ایران نبوده اند ، تحلیل های ساده اندیشانه ای ارائه می داده اند به خود ایند و اجازه ندهند که   الت دست دولت جنگ طلب و ضد ایرانی هارپر شوند که با سیاست های غلط  باعث  تضییع حقوق اکثریت جامعه ایرانی در کانادا شده است،  سیاستهای دشمنانه حلقه  هارپر- جان بردو مک گی   و جیسون کنی باعث  فشار به جامعه ایرانی در کانادا و  مردم ایران  شده است  و نه ولی فقیه و هیت حاکمه و وابستگان سیاسی و اقتصادی    ان که همواره از امکانات ویژه دولت کانادا برخوردار بوده اند . حساب مردم و کامیونیتی ایرانی از حساب هییت حاکمه دیکتاتوری در ایران جداست  .
. دولت محافظه کار کانادا که خود پاسخگو نیست ، نمی تواند دایه دلسوزتر از مادر در مورد پاسخگویی و دمکراسی مردم ایران باشد

26 خرداد 92
15 ژوئن 2013