Translate

یکشنبه، دی ۰۶، ۱۳۹۴

مهمانی جمع اوری کمک مالی برای پناهندگان سوری با اهداف سیاسی توسط طرفداران تحریم

بنی ادم اعضای یکدیگر که در افرینش ز یک کوهرند
چو عضوی بدر د اورد روزگار    دگر عضوها را نباشد قرار   سعدی
طیف خشونت طلب و طرفدار تحریم گروه رجوی ورضا پهلوی همراه با اقای مریدی در این سالها چه کمکی به هیچ پناهنده ای کرده اند که الان بعداز 4 سال حمایت از هارپر برای جنگ داخلی سوریه ، نگران پناهندگان سوری شده اند .
رضا مریدی قصددارد دخترش مرجان مریدی را برای دوره 2018 مجلس انتاریو اماده کند
این گروه سابقه شان نشان داده که کاری انجام نمی دهند مگر اینکه اهداف سیاسی داشته باشند .


طیف طرفدار تحریم های غیر انسانی علیه ایران  در تورنتو
، در صدد برگزاری یک مهمانی برای کمک به پناهندگان سوری هست ..
با نگاهی به اسامی برگزارکنندکان مانند رضا مریدی - علی وکیلی - زرین محی الدین - سام اسکویی ( طیف خشونت طلب رجوی و رضا پهلوی  )  مشخص می شود که اهداف سیاسی در پی دارند .
سعید سلطانپور - برنامه راه حل   - Saeed Soltanpour / Rahehal tv prog     Iranian Canadian for Syrian Refuges fundraising is political agenda  ? or humanitarian 
the report card of most of organizers showing they have hidden agenda because they have been pro inhuman sanctions against Iranians .
https://youtu.be/esJBbWeYPI4
  Reza Moridi supporting Supporting closure of Iran embassy talking to ISrael-Canadian


شنبه، دی ۰۵، ۱۳۹۴

نامه ای به ادریان کلارکسون فرماندار ملکه در کانادا در مورد تحریف خلیج فارس - 20 مارچ 2004

Honorable Adrian Clarkson
Governor General of Canada
9251 Yonge St. #219
Richmond Hill, ON L4C 9T3

March 20, 04

Dear Mrs. Clarkson

As Iranian , We are pleased to be in part of a multi culture community  and  aimed to keep it safe from any politic issue because we believe we are together here to make a safe place and peace for living .

On your March 17, 2004 interview with the C.B.C. Radio, while speaking on the issue of visiting troops in the Middle East, you referred to a place as the “Arabian” Gulf.
 

In the spirit of this healthy dialogue, we would like to point out to an issue that is very

important to Iranians and Iranian-Canadians.. We would like to mention that the correct name “Persian  Gulf ”. All maps, Atlases, encyclopedia, international treaties and conventions under the auspices of the United Nations, and finally, the Canadian foreign ministry refer to it as the Persian Gulf when addressing the location.
We are positive that the mislabeling was innocent slip, which does happen to all of us
occasionally.  But using wrong name without correction makes ongoing some political issue.       
In the recent decade, the Persian Gulf kingdoms have coveted and contested several Iranian islands near the southern shores of Iran; this is the context that makes the issue very charged for Iranians and Iranian-Canadians. 

In multi-cultural societies, through public debate, research and protocol we can come to some understanding and progress.

On behalf of some Iranian –Canadians, We  would very much appreciate your attention in this sensitive matter, while addressing the location of the Persian Gulf.
Yours truly,

Saeed Soltanpour

چهارشنبه، دی ۰۲، ۱۳۹۴

در خواست از ترودو - نخست و زیر و مک کالوم وزیر مهاجرت

اقای جاستین ترودو - نخست وزیر محبوب
اقای جان مک کالوم - وزیر مهاجرت
 با تشکر از تلاشهای انساندوستانه شما و لیبرال ها در اوردن پناهجویان سوری به کانادا
دوستان ، دولت شما 63 روز پیش در 19 اکتبر در انتخابات پیروز شد
43 روز از سوگند خوردن رسمی به ملکه و در دست گرفتن دولت در 8 نوامبر 2015 گذشته است . در این مدت تنها کمتر از 1800 نفر تا کنون به کانادا منتقل شده است

شما قول داده بودید 25 هزار نفر تا 2015 به کانادا بیاورید انرا به 10 هزار نفر کاهش دادید
الان هم که تا اخر سال بعید هست همین تعداد را بتوانید به کانادا بیاورید .
لطفا بدقولی نکنید .

لطفا به تشریفات و تبلیغات و عکس انداختن ها خاتمه بدهید
اکثر کسانی که تاکنون وارد شده اند کسانی بوده اند که ماه ها  قبل توسط افراد در کانادا حمایت مالی شده بودند
درضمن حضور شما و خانم وین در روز ورود اولین که همه از خانواده مسیحیان سوری بودند  را ما قدردانی می کنیم .
پناهنده ها نیاز به عمل دارند نه حرف و عکس
رونوشت _ اقایان علی احساسی - ویلودیل و مجید جوهری - ریچموندهیل
23 دسامبر 2015
سعید سلطانپور - راه حل

یکشنبه، آذر ۲۹، ۱۳۹۴

دیدار با احمد شهید در تورنتو

امروز یکشنبه 20 دسامبر 2015من با اقای حسن گلسفیدی مسول انجمن اگفتگوی بیان با اقای احمد شهید نماینده حقوق بشر سازمان ملل که در تورنتو بود ملاقاتی داشتیم .
مطالبی د رمورد نقض حقوق خبرنگاران - ونقض حقوق بشر و خشونت دولتی و سازمانی مطرح کردیم که برای همه جانبه بودن گزارش امسال احمد شهید لازم هست
با تشکر از اقا مرتضی و مریم خانم که یک فرصت ازاد برای کسانی که مایل به گفت و گو با احمد شهید بودند ،بوجود اوردند
این ملاقات در محل هتل راما د رخیابان 300 جارویس دان تاون تورنتو ساعت 10 صبح یکشنبه 20 دسامبر 2015 برگزار شد .

مشروح مطالب گفته شده متعاقبا اعلام می شود

جمعه، آذر ۲۷، ۱۳۹۴

نفی ترور و خشونت به بهانه ترور محمد مفتح توسط گروه مسلمان فرقان

سالروز ترورحجت الاسلام  مفتح در 17 اذر 58 توسط گروه  جوانان مذهبی  ضد روحانی فرقان  توسط کمال یاسینی 20 ساله

راه حل - 17 دسامبر 2015 - سعید سلطانپور

1- ترور و خشونت ممکن است کسی را حذف کند ولی در بسیاری از موارد به ضرر جریانات فکری و ازادی خواه تمام می شود

2- بر خلاف انچه که این روزها عده ای بی اطلاع همه مسلمانان را با روحانیت حاکم  یکی می دانند ، نقض نظریاتشان ثابت می شود .

 گروه مذهبی فرقان ( نام دیگر قران )   از 5 نفر جوانان دز 56 با تفسیر قران شروع شده بود .  .
ر
اکبر
 گودرزی بنیانگذار اصلی فرقان  که طلبه ا ی جوان بوده در بازجویی ها یش در اوین که با شکنجه های فراوان هم همراه بود  وی در سال 57  - 19 ساله بوده است  به مناسبت تظاهرات قم و تبریز  در کشتار مردم توسط شاه در سال 56  اطلاعیه ای صا در می کنند و  خطر که جنبش را تهدید می‌کرد  زنده کردن دوباره‌ روحانیت ‌حاکم‌» و «دخالت بی‌رویه روحانیت» را «فاجعه‌ای عظیم‌» دانست‌. یعنی  «زنده کردن دوباره‌ روحانیت ‌حاکم‌» و «دخالت بی‌رویه روحانیت» را «فاجعه‌ای عظیم‌» می داند .

در این دوره فرقان بر تز «اقتصاد منهای نفت – اسلام منهای روحانیت» را که پیش‌تر شریعتی مطرح کرده بود صحه گذاشت و آن را در جامعه ترویج کرد.





درباره این که آیا شما ادامه‌دهنده راه شریعتی هستید یا نه؟ می‌گوید: «فرقان کوشش داشت که افکار و اندیشه‌های شریعتی را هم ترویج کند، اگر این امر معنایش ادامه دادن راه شریعتی می‌باشد، آری ما ادامه دهندگان راه او بودیم.»

او در پاسخ به پرسشی درباره‌ی تشکیل گروه فرقان می‌نویسد: «فرقان جریانی [است‌] که با بهره‌گیری ‌از برداشت‌های درست مؤمنان به خداوند، در طول تاریخ و به ویژه شهید شریعتی‌» شکل گرفته است‌.

 به اعتقاد فرقانی ها  «در نهایت مرحوم دکتر علی شریعتی، آخرین تلاشش را برای جدایی ‌تسنن اموی از تسنن محمدی [و] تشیع علوی از تشیع صفوی انجام داد و جامعه ما را تا مرز تدوین ایدئولوژی‌خلق‌های اسیر پیش برد. مگر نه این که اسلام ایدئولوژی مستضعفین است؟» با این تعریف فرقان خود را ادامه‌ی تشیع علوی و دشمن «آخوندیسم» معرفی ‌کرد.

مواضع فرقانی ها در سال 57 در استانه انقلاب هنوز از چپ ترین مواضع در بین گروه های برانداز ضد مسلمان فعلی تلقی می شود

فرقان در  محرم ۵۷ و دورانی که عکس خمینی در ماه دیده می‌شد می‌نویسد:‌


«دیکتاتوری آخوندیسم بگونه گذشته می‌کوشد تا از خارج سرنوشت ملت مستضعف را تعیین کند. این دیکتاتوری که روزگاری در نجف و خارج از مرزهای ایران و دور از تضادها و درگیری‌ها و دردها و رنج‌های مردم این مرز و بوم سیاست اهریمنی خود را اعمال می‌کرد و دخالت همین سیاست از خارج بود که به همدستی ارتجاع داخلی انقلاب مشروطیت را تبدیل به کودتا کرد، و زمینه‌های مناسب را برای خون‌ریزی‌ها و «ذبح شرعی‌های» بعدی فراهم ساخت اکنون بساط خود را در جای دیگری پهن کرده است. راستی آیا سرنوشت ایران و مردم مستضعف آن که روزگاری دیکتاتوری سیاست جهانی، آن را در لندن و ژنو تعیین می‌نمود و دیکتاتوری آخوندیسم روزگاری در نجف مدعی تعیین آن بود اکنون در پاریس تعیین می‌شود؟ و آیا در صورت تحقق این امر مردم مستضعف ایران و جامعه ایرانی از اسارت و خفقان رهایی خواهند یافت؟ پاسخ بدین پرسش‌ها را تحولات آینده روشن خواهد ساخت. اما آنچه در اینجا باید بدان اشاره کرد و آن را به عنوان یک امر قطعی و تجربی لااقل از نظر ما دانست این است که سیاست‌های خارجی حاصله از دیکتاتوری سیاست جهانی و دیکتاتوری آخوندیسم هیچگاه به سود مستضعفین ایران و راهگشای انقلاب توحیدی آنها نبوده و نخواهد بود. و از نظر ما هیچ تفاوتی میان سیاست‌هایی که از مسکو یا واشنگتن در جهت تعیین سرنوشت خلق‌ها اعمال می‌شود با سیاست دیکتاتوری آخوندیسم که روزگاری از نجف و امروز از پاریس اعمال می‌شود نیست، و حتی دومی برای ملت مستضعف ایران و انقلاب توحیدی آنها غلط اندازتر و تباهی آورتر و انحراف‌زاتر است.» 
نشریه فرقان، شماره ۱۰، آذر ۱۳۵۷ ص ۷


این گروه جوان صادق بدون تجربه سیاسی و اجتماعی تصمیم می گیرند به ترور دست بزنند . یاد اوری این نکته مهم هست که در ان دوران اوایل انقلاب که نگرانی های دخالت و کودتای نظامی امریکایی ها توسط ارتش و ساواکی ها تمامی حواس نیروهای انقلابی و حزب جمهوری اسلامی را بر گرفته بود ، حرکت مسلحانه و ترور فرقان که با ترور تیمسار قرنی شروع و با ترور  یت الله  امرتضی مطهری ریس شورای انقلاب در 11 اردی بهشت 58     ترور حاج مهدی و حسام عراقی

۴ شهریور ۵۸
 ترور محمد مفتح  در 27 اذر 58 و آیت‌الله سیدمحمد  قاضی طباطبایی  در ۱۰ آبان ۵۸  و  ترور حجت الاسلام محمد مفتح  در 27 اذر 58 ادامه یافت   ترور حاج مهدی و حسام عراقی

نهم فروردین ۶۰
ترور حجت‌الاسلام سیدعلی خامنه‌ای

ششم تیرماه سال۱۳۶۰
و چندین ترور دیگر

درگیری های ترکمن صحرا توسط چریکهای فدایی خلق و تلاش کردها برای استقلال یا جدایی  از ایران و جنگ خونین کردستان ، همه دست بدست هم داد تا نیروهای انقلاب که بازیگران خارجی یعنی امریکا و اسراییل را دست کم بگیرند ، کم کم بجای تلاش برای عدم خشونت ، به ترویج خشونت به عنوان تنها را ه مبارزه برای عدالت خواهی بپردازند . غافل از اینکه ایران روی میلیارد ها بشکه نفت خوابیده بود و هست و چندین بازیگر بین المللی دیگر نیز دلواپس سرنوشت سیاسی و استقلال اقتصادی و سیاسی حاکمان  بودند
کم تجربگی تمامی رهبران  گرو ه های سیاسی و سهم خواهی عمده   و شور جوانان  هوادارکه بدلیل سقوط شاه بزرگترین نیروی نظامی منطقه با همه حامیان غربی ان که بسرعت و با کمترین خونریزی اتفاق افتاده بود از یک سو و  انحصار طلبی روحانیت که سهم  مهمی در  سرنگونی سریع  شاه  داشت ، دست به دست همه داد که متوجه اینکه بسیاری از ما خود مشوق خشونت ها  و مشروعیت دادن به ان بودیم نشدیم .  وقتی متوجه شدیم که خود دست به ترور زدیم و خود قربانی خشونت دولتی شدیم .

حجت‌الاسلام محمد مفتح
 ۲۷ آذر ۵۸ محمد مفتح ، رئیس کمیته منطقه ۴ و رئیس دانشكده الهیات دانشگاه تهران همراه اصغر نعمتی و جواد بهمنی راننده و محافظ خود در محل این  دانشكده به قتل رسید. کمال یاسینی انگیزه خود از ترور مفتح را اینگونه نوشته است:

«پرواضح است كه نقشی كه دكتر در زیربنای این رژیم داشت و همچنین شركت فعالانه او در برپایی دستگاه سازمان امنیت و سازشكاری‌های او با رژیم شاه (كه در اعلامیه‌ای هم افشا شد) و دیگر... دلایل برای اینگونه برخورد نزد ما محسوب می‌شد؛ اما در شكل كلی انجام ترورها ناشی از این دیدگاه بود كه از لحاظ ایدئولوژیك خصوصاً و توده‌های محروم عموما با این رژیم هیچ نقطه وحدتی نداشتیم و تضاد ما با او (رژیم) به حالت تعارض رسیده بود مخصوصاً با كشتار كردستان» (زندگی و مبارزات آیت‌الله شهید دكتر محمد مفتح، رحیم نیكبخت، مركز اسناد انقلاب اسلامی، سال۱۳۸۴صفحه 288 تا290).

در اعلامیه فرقان که پس از ترور مفتح پخش شد این گروه ضمن برشمردن 9 مورد او را متهم به كمیته بازی و حزب بازی و تلاش برای تشكیل ساواك جدیدی تحت عنوان «ساواما» كرده بود. در اطلاعیه فرقان همچنین ‌آمده بود: «صفیر گلوله‌های انقلابگران توحیدی و فرزندان راستین خلق مسلمان به زندگی ننگین او و آخوند‌زده‌های مزدور همراهش خاتمه داد و آنان را به جهنم همیشگی‌شان رهنمون نمود.»

7 نفر از اعضای فرقان در دوشنبه 13 اسفند 58 د ر اوین تیرباران شدند .
اکبر گودرزی و چند نفر دیگر از رهبران فرقان در خانه تیمی در درگیری  دستگیر و در سوم خرداد 1359 اعدام شدند .   اکبر گودرزی رهبر گروه فرقان و ۴۵ تن از یارانش در زمستان ۵۸، به عنوان بزرگترین ضربه به گروه فرقان در یاد‌ها مانده است

حجت‌الاسلام معادیخواه با حکمی که روز ۱۲ بهمن ۱۳۵۸ به نام او و علی‌اکبر ناطق نوری صادر شد، به عنوان یکی از قضات منتخب، وارد پرونده می‌شود؛ اما در شرایطی که دو تن از متهمان اصلی پرونده پیش از ورود او به اعدام محکوم و حکمشان اجرا شده است. او دربارۀ مواجهۀ خود با خبر اعدام بصیری، ضارب شهید مطهری (و حمید نیکنام، ضارب سپهبد قره‌نی) در ابتدای قبول قضاوت این پرونده می‌گوید: «من وقتی رفتم اوین، رقتم که قاتل آقای مطهری را ببینم، گفتند: اعدامش کردیم! پرسیدم: چطور با این عجله؟ گفتند این‌ها حرف نمی‌زنند و می‌گویند شما کافرید و چنین و چنان. گفتم: اینکه حرف نمی‌زنند که نشد جواب، بالاخره باید کاری کرد.»(۱۳)


گزارشات زیادی در مورد شکنجه های شدید گودرزی روایت شده است
گفته می شود گودرزی  در روی صندلی چرخدار تیرباران شده بود.
رور
دادستان لاجوردی و حا کم شرع محمدی گیلانی بوده است
با نگاهی به ان دوران می شود این نتیجه قطعی را گرفت  که هردو سمت خشونت و ترور یکی انقلابی دیگری دولتی ، بدون محاکمه های عادلانه و حق دفاع متهم از اتهامات خود ، حکم ترور و یا اعدام  را صادر کرده ست .
با اطلاعات بسیار کم فرقان در مورد ادمها و حکم به ترور ادمها   هم مانند گرفتن اعتراف زیر شکنجه  در اوین بجای ریشه یابی ترور و خشونت  در ان دوران کم تجربگی انقلاب و تب انقلاب که اعدام و قا طعیت باصطلاح انقلابی مفهوم حذف فیزیکی مخالفان  بوده است
به عبارتی هزاران نفر قربانی دور پایان ناپذیر خشونت و ترور در ایران شده اند زخمی که هنوز تازه هست و تا وقتی که بررسی ریشه ای نشود و زوایای ناگفته دست اندرکاران و شاهدان گفته نشود ، احتمال تجدید ان هست .
علیرضا نور ی زاده چند سال پیش داستان پلیسی  در مورد  ترور مفتح نوشته بود که من پاسخ مستدلی  برای ایران استار تورنتو دادم که متاسفانه اقای بینش از اننشا ر  آن خودداری کرد .

با بهره گیری از اسناد تاریخ ایرانی و ایرج مصداقی 

پنجشنبه، آذر ۲۶، ۱۳۹۴

دستگیری دو مسول ریس جزب و دولت لیبرال انتاریو توسط پلیس

ریس دفتر دولت پاک لیبرال انتاریو و یک مسول دیگر امروز بالاخره دستگیر شدند .

راه حل -17 دسامبر 2015
دیوید لینوینگستون ار تورنتو و  لورا میلر از ونکوور بدلیل دست داشتن در
پا ک کردن اطلاعات موجود د ر کامپیوترهای دولتی دفتر دالتون مک گینتی رهبر حزب لیبرال انتاریو و ریس دولت   در ارتباط با   نیروگاه برق اوک ویل دستگیر و تفهیم اتهام شدند .

دولت لیبرال انتاریو مبلغ 10 هزار دلار به هکرها برای پاک کردن اطلاعات ای میلهای ردو بدل شده بین دالتون مک گینتی و دیگران از پول مردم پرداخت کرده بود
دولت لیبرال مک گینتی برای بردن کرسی 3 می سی ساگا و اوک ویل در انتخابات 2011 این نیروگاه را که برای مردم 1.1 میلیار د دلار هزینه داشت را لغو کرده بود
این اطلاعات در بین فاصله تعویض دالتون مک گینتی و کاتلین وین رهبر فعلی حزب لیبرال و ریس دولت فعلی انتاریو در  ژآنویه  2013انجام شده بود .

اقای رضا مریدی که نزدیک به دو سال معاون وزیر انرژی بوده است همواره از تمامی سیاست های حزب لیبرال انتاریو و حیف و میل های میلیارد دلاری ان که فساد اشکار شده در سیستم دوالتی در انتاریو و کانادا و نقض حقوق بشر شهروندان انتاریو هست دفاع تمام قد کرد ه اند و
یکی از مصاحبه های مریدی در حمایت از نیروگاه گازی اوک ویل و لغو شدن ان که مبلغ 1.1 میلیارد دلار برای مردم انتاریو هزینه برمی دارد .
از سوی دیگر دولت انتاریو بدهکارترین دولت تاریخ انتاریو و کانادا می باشد
اخیر ا هم نیروگاه برق هیدرو وان را علیرغم مخالفت های جدی بفروش رساندند .
گزارش اخیر بارزس کل انتاریو در  دسامبر 2015 هم از اضافه قبض میلیاردها دلار قبض مردم انتاریو گزارش داد .
براستی ایا فقط فساد مالی در ایران کار غیر اخلاقی هست ودر انتاریو و دولت لیبرال انتاریو که اقای مریدی هم دو وزراتخانه ان را برعهده دارند ، حیف و میل پول مردم کار درستی بوده است ؟ اگر کار درستی نیست چرا اقای مریدی از این کار دفاع می کند ؟
سکوت دو نشریه شهروند و سلام تورنتو که از حزب لیبرال و اقای مریدی حمایت می کنند در این موارد بر خلاف اصول رسانه و اخلاقی هست

علی شریفیان با رضا مریدی

اخیرا بازرس کل انتاریو در گزارش خود از ضرر بزرگ یک میلیارد و یک صد میلیون دلاری انتقال نیروگاه گازی استان از اوک ویل به می سی ساگا خبر داد، مخالفان دولت شما می گویند این کار به دلایل سیاسی و برای اطمینان از به دست آوردن پنج کرسی مجلس در انتخابات 2011 انجام شده، دولت لیبرال چنین ضرر مالی را چگونه می خواهد و می تواند جبران کند؟

رضا مریدی از حامیان  فساد مالی و حیف و م
یل میلیارد دلاری در دولت مک گینتی 
ـ پیش از برگزاری انتخابات 2011 که آن موقع اینجانب معاون پارلمانی وزارت پژوهش و نوآوری بودم در جریان مبارزات انتخاباتی هر سه حزب، حزب لیبرال، ان دی پی و محافظه کاران وعده دادند که اگر به قدرت برسند طرح احداث نیروگاه می سی ساگا را لغو می کنند، ما در انتخابات به پیروزی رسیدیم و به قولی که هر سه حزب داده بودند، عمل کردیم. در ضمن این مبلغی که بازرس کل به آن اشاره کرده هزینه های تاکنون لغو احداث این نیروگاه ها و مخارج دیگر در مدت 20 سال آینده است و نه این که این ضرر همین الان حاصل لغو احداث این نیروگاه ها باشد. نکته دیگر اینکه در همه حال خانم کاتلین وین برای هر نوع ضرری که متوجه مالیات دهندگان شده و از این موضوع که سیاستمداران در این باره تصمیم گرفته اند، پوزش خواهی کرده اند.

24اکتبر 2013

گفت وگوی ویژه شهروند با دکتر رضا مریدی/علی شریفیان
Dalton McGuinty's ex-chief of staff, deputy charged in gas plant scandal
David Livingston of Toronto, Laura Miller of Vancouver face 3 charges each, including breach of trust
CBC News Posted: Dec 17, 2015 9:37 AM ET Last Updated: Dec 17, 2015
Former Ontario Liberal premier Dalton McGuinty's chief of staff and deputy chief of staff have both been charged with criminal offences over the deletion of computer files about the gas plant scandal.

The former employees, David Livingston and Laura Miller, are accused of deleting thousands of government emails pertaining to the decision to cancel two Greater Toronto Area gas-fired power plants, in Oakville and Mississauga, in the lead-up to the 2011 provincial election.

The controversial decision cost Ontario taxpayers $1.1 billion, according to the auditor general.

دوشنبه، آذر ۲۳، ۱۳۹۴

ایا هیت مدیره کنگره از مهمانی شب یلدا تجربه می گیرد ؟



ایا


ایا هیت مدیره کنگره از مهمانی شب یلدا تجربه می گیرد ؟
راه حل - روز جمعه 12 دسامبر 2015 مهمانی شب یلدا  برگزار شد .

1-این مهمانی ابتدا برای نزدیک کردن 4 کاندید ایرانی در انتخابات مجلس اکتبر 2015 از یک سو و جمع اوری کمک مالی برای  سازمان  "کنگره ایرانیان کانادا  " قرار بود برگزار شود .
بعدا قرار می شود افرادی را که در سال 2014 هم در انتخابات شهرداری شرکت کرده اند را دعوت کنند که خود جای تعجب و سوال دارد
2-

تقدیر از جامعه و فعالین سیاسی و اجتماعی بسیار نیکو و پسندیده هست ولی وقتی برنامه ریزی نیست و هیتی عمل می شود نتیجه معکوس می دهد به عنوان مثال خانم رامونا سینگ جوان با استعداد و با تجربه ایرانی تبار که روی پای خودش در انتخابات شهرداری منطقه 2 ریچموندهیل 2014 شرکت کرده بود و با رای اختلاف جزیی بعداز مرجان مریدی نفر 4م شد ه بود به این مراسم دعوت نشده بود

این در حالی است که خانم مرجان مریدی پدرشان اقای رضا مریدی در ایام انتخابات از امکانات دولتی انتاریو و حزب لیبرال برای دخترش استفاده می کرد و خودش در در زدن خانه ها شرکت می کرد . که
من از خانم رامونا سیتگ و اقای مرتضی بهروز که در منطقه 2 نامزدبودند در مورد دعوت سوال کردهم و هردو گفتند که از انان دعوتی به عمل نیامده است .

البته هیت مدیره در مراسم از این موضوع معذرت خواهی کرده است که مثبت هست ولی نشان از عدم برنامه ریزی و هدف مشخص  و متمرکز در اجرای این مراسم داشته است

3- طیف خشونت طلب و هواداران تروریستهای رجوی در این مراسم شرکت نکردند رضامریدی  و شهردار ریچموندهیل دیو بارو و  علی وکیلی در این مراسم شرکت نکرده بودند .



علی وکیلی -کاتلین وین و رضا مریدی از جامیان گروه تروریستی مجاهدین رجوی - مراسم سیاسی چهارمشنبه سوری ریچموند هیل 2015 و پرچم شیرو خورشید . انها این مراسم را بعداز 7 سال کارفرهنگی توسطبنیاد فرهنگی فروردین برای حمایت از نامزدهای طرفدار تحریم و جنگ در یک کار غیر اخلاقی تصرف کردند . 

که خود پیام سیاسی به هیت مدیره فعلی کنگره دارد که تلاش بیهوده دارد این جریان ضد ایرانی را دوباره در جامعه ایرانی اعبتارسازی کند .
دردوره قبلی دوران حامیان تحریم ضد انسانی ضد ایرانی مبلغ 1700 دلار به رضا مریدی کمک شده بود د رحالیکه اقای مریدی سالی 200 هزار دلار درامد و مبلغی در حدود یک میلیون دلار که اکثر ا ن ا زطرف جامعه ایرانی بوده است در سالهای گذشته کمک مالی به ایشان و حزبشان شده است  یعنی اقای مریدی باید به این کنگره که از نظر مالی ضعیف هست کمک می کردند نه بر عکس 
اتفاقا یکی از سوالات این هست که درازای این کمک مالی رضا مریدی چه کار سیاسی برای این جریانان انجام داده است . در سیاست هیچ چیزی یک طرفه نیست .

4- ظرفیت پرشین پالاس در حدود 120 نفر هست . از این عده 40 نفر دعوت شده بودند . بلیط 50 دلار بوده که براساس گزارش صفحه فیس بوکی 80 تا بلیط فروش رفته است  یعنی 80 نفر بقیه به نوعی همان ادمهایی هستند که در مهمانی های یکدیگر شرکت می کنند و بنوعی مدعی رهبری و هدایت جامعه ایرانی هستند.
بنابر شینده ها در اخر برگزار کنند گان مراسم  پاکت هایی روی میز ها می گذارند و تقاضای کمک مالی  برای پرداخت هزینه سالن و غذا را می کنند که نشان از شکست در جمع کمک مالی برای کنگره دارد .


5-یکی از دلایل دعوت کردن سیاستمداران که مجانی  به این برنامه ها می ایند و غذای مجانی می خورند این هست که ااعضای هیت مدیره های این جریانات را به عنوان رهبران جامعه ایرانی شناسایی کنند.

بعداز بیست سال در سیاست کانادا این را یاد گرفته ام اگر جامعه ای حضور جدی اقتصادی و فرهنگی و وحدت نسبی داشته باشد خود سیاستمداران با علاقه در ان مراسم نه تنها شرکت می کنند که حتی از خرید بلیط هم مضایقه نمی کنند .
ما می بینیم که این شیوه در دوران هیت مدیره طرفدار خشونت طلبها ی پهلوی و تروریستهای رجوی
 در سال 2013 در هتیل رویال یورک  تورنتو هم با دعوت از تعداد زیادی از سیاستمداران و توزیع بلیط مجانی و یا نیمه قیمت بدروغ خود را نماینده  جامعه ایرانی قلمداد کنند . که بعلت انحصار طلبی جناح های هیت مدیره  و خارج شدن مجاهدین از لیست تروریستی و دعوا سر پست ریاست بین رضا بنایی و کاوه شهروز و فرخ زندی  ، ان هزینه و نمایش قدرت پوشالی در هتل با شکست روبرو می شود .

سیاستمداران در کانادا در دوران انتخابات اگر 20 نفر در جمعی باشند خودشان تمایل به حضور در ان جمع را دارند . در غیر از انتخابات بستگی به اهمیت ان جمع و نفوذشان ، در این مراسم ها شرکت می کنند .باضافه اینکه هدف از برگزاری مراسم تبادل افکار با سیاستمداران و اقشار مختلف هست که مسلما مکانی مانند پرشین پالاس محل مناسبی نیست . چلوکباب دادن هم چیزی د رمایه ساندیس های معروف ایران هست

6- اقای زرهی مسول شهروند به عنوان رسانه دعوت شده بودند ولی ایشان و یا خانم نسرین الماسی اصولا کسر شانشان می شود که روی میز رسانه ها بنشییند . این گونه تفکرات روی جهت گیری های شهروند و نگاه از بالای انها که مدتهای زیادی هست در جامعه ایرانی اعتباری ندارد ، تاثیر منفی گذاشته است
اقای زرهی به همراه اقای کهنمویی پور و اقای دکتر خدیر نماینده سوسیالیست مجلس کبک سر یک میز نشانده می شوند

7- ااقای طراواتی سرود ای ایران را می خوانند واز گروه کر ایشان که در اعلامیه نوشته شده است خبری نبوده است .بقیه مراسم دی جی عهده دار موزیک می شود



8-  دعوت و تقدیر از کسی که  در جامعه ایرانی نبود ه است و خودش را در انتخاباتی ثبت نام می کند و فعالیت انتخاباتی هم نمی کند  چه پیامی به نسل جوان می تواند داشته باشد . ؟
ایا صرف حضور یک ایرانی تبار باعث رشد سیاسی جامعه ایرانی می شود ؟
چه پیامی به دیگر اعضای جامعه ایرانی می تواند داشته باشد .  ؟ مگر می شود بدون حضور در جامعه کانادایی و ایرانی در انتخاباتی شرکت کرد و پیروز هم شد . ؟ شرکت در انتخابات نیاز به پشتوانه مالی دارد ؟ اگر پشتوانه مالی جامعه ایرانی نبود هر گزاقایان رضا مریدی - علی احساسی و مجید جوهری به مجلس راه نمی یافتند دیگر کاندیداهاهم مانند اقایان مایکل پارسا -  پویان طبسی نژاد - دیوید موسوی و کاوه شهروز و لیلی پورزندتا مراحل بالاتری راه نمی یافتند .

9-
-
  بکار نبردن واژه های فارسی پیام منفی دارد هم در برقراری ارتباط با اقشار وسیعی از جامعه ایرانی و هم عدم تشویق نسل جدید در فارسی صحبت کردن
 اینکه کنگره ایرانیان هست و از فارسی در صفحات فیس بوک کمتر اثری هست و یا مجری برنامه را ام سی خواندن و یا جمع اوری کمک مالی را فاند ریزینگ خواندن ، چه پیامی دارد ؟

حتی دریغ از چند کلام فارسی صحبت کردن . سخنان کاوه شهروز - دیوید موسوی ( اعلام انتخاباتی ) و  مایکل پارسا- علی احساسی و مجید جوهری ( شب عید نوروز 2015)   تقریبا در این راستا بود .
اگر شرمنده اید که فارسی صحبت کنید این را مشخص کنید .   سلام و چطوری را هم تقریبا بسیاری از سیاستمداران یاد گرفته اند برای ارتباط و رای لازم دارند .
علاقه بسیاری از اعضای هیت مدیره برای صحبت کردن به انگلیسی یعنی محروم کردن اقشار بسیاری ا زجامعه مخصوصا مسن تر ها که حتی ممکن است انگلیسی را بفهمند ولی حس فارسی شنیدن ، خود انرژی مثبت هست
ا

 اینکه کنگره ایرانیان هست و از فارسی در صفحات فیس بوک کمتر اثری هست و یا مجری برنامه را ام سی خواندن و یا جمع اوری کمک مالی را فاند ریزینگ خواندن ، چه پیامی دارد ؟
علاقه بسیاری از اعضای هیت مدیره برای صحبت کردن به انگلیسی یعنی محروم کردن اقشار بسیاری ا زجامعه مخصوصا مسن تر ها که حتی ممکن است انگلیسی را بفهمند ولی حس فارسی شنیدن ، خود انرژی مثبت هست .

آیا این برمی گردد به همان show off  نمایش دادن وقتی سیاستمداران کانادایی را می بییند

10-
شب یلدا دوشنبه شب 14 دسامبر هست جشن روز حمعه چه معنایی دارد اکر مراسم سیاسی نیست . جشن های فرهنگی را سروقت خودشان بگیرید .
مثل مهمانی نوروز اقای مریدی هست که دو هفته قبل از عید برگزار می کنند . این دیگه یک مهمانی دیگر هست .




11 -  براستتی دعوت اقای خدیر که پزشک فرهیخته و نماینده سیاسی قوی هست ولی از گروه خشونت طلب و تروریستی رجوی و تحریمی ها حمایت می کند چه پیام سیاسی به جامعه ایرانی دارد ؟





رضا مریدی و امیر حدیر از جامیان گروه تروریستی  مجاهدین طبف رجوی  در کانادا 



ایا اعضای هیت مدیره کنگره نمی دانند که درکشور سرمایه داری کانادا کسی با تفکر سوسیالیستی دکتر خدیر که بسیار عمیق تر از ان دی پی هست که سوسیالیزم را سال گذشته رسما رها کرد ، در بسیاری از مناطقی که ایرانی ها حضور دارند مورد حمایت قرار نمی گیرد . حتی سیاستمداران دست راستی مانند بارو و یا مریدی با وی اختلاف عمیق ایدئولوژیک دارند و سلام  علیک های سیاسی و های و بای و دست دادنها همه سیاسی هست .
اگر دکتر خدیر در دان تان مونترال نبود غیر ممکن بود که می توانست برنده انتخابات شود .  بافت سیاسی کبک کاملا با بافت سیاسی بقیه کانادا که انگلیسی هست تفاوت جدی دارد .


با یک جمع بندی کوتاه به این نکات می شود دریافت که کنگره چقدر از اقشار محتلف جامعه ایرانی دور هست و در حوزه  محدود طیف دانشگاهی و سیاسیون طالب قدرت دست به دست می چرخد و فرصت سوزی می کند . فرصت سوزی که دودش به چشم همه ایرانیها خواهد رفت . برای نفوذ سیاسی نیاز به یک بلوک اقتثصادی قوی میلیارد دلاری هست . چینین چیزی در جامعه ایرانی هنوز وجود ندارد .  بنابراین  تنها را ه نفوذ متحد شدن نسبی جامعه ایرانی هست که بداند چه می خواهد و چه چیزی را نمی خواند . حقوقش  منافعش چیست و چه کسانی این جقوق را نمایندگی می کنند . تاوقتی بسیاری از ما با یک عکس با سیاستمداران خوشحال می شویم ، تاثیر جدی هم در تحقق مطالبا ت خودمان در حوزه های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی  کانادا نخواهیم داشت









جمعه، آذر ۲۰، ۱۳۹۴

موانع اتحاد در جامعه ایرانی - ایا کنگره ایرانیان می تواند در این راه کمک کند ؟

موانع اتحاد در جامعه ایرانی - ایا کنگره ایرانیان می تواند در این راه کمک کند ؟

سعید سلطانپور
کنگره ایرانیان تقلید اشتباه و کبک وار از کنگره یهودیان کانادا

کنگره یهودیان در 1917 از تش کیل 13 گروه تشکیل شد . کنگره ایرانیان از 5- 6 نفر که همه از بالا به جامعه ایرانی نگاه می کردند . اهداف سیاسی داشتند و در حقیقت از این نام برای اهداف سیاسی می خواستند استفاده کنند .
این مشکل با افشای فساد مالی 20 میلیون دلاری دولت لیبرال دالتون مک گینتی
LIBERAL SLUSH FUND در سال 2006 شروع شد
در ان زمان اقای مریدی که می خواست نامزد حزب لیبرال از ریچموندهیل شود با کمک اقای فولادی و فرمانی جز کسانی بودند که 200 هزار دلار به نام مرکز ایرانی کانادایی گرفتند. IRANIAN CANADIAN COMMUNITY CENTR
گروه اولیه کنگره که در ان موقع مخالف جناج مریدی بودند با تشکیل و ثبت این کنگره عملا خواستند که رقابت کنند
در اینترنت در این موارد جستجو کنید می توانید اطلاعارت بیشتری در مورد ان بدست اورید

در اینترنت این موارد جستجو کنید می توانید اطلاعارت بیشتری در مورد ان بدست اورید
بر اثر حضور جامعه انها مجبور شدند ادمهای بیشتری را وارد کنند که مسیر کنگره عوض شد و اساسنامه ان 1.5 سال طول کشید ولی ایامشکل اساسنامه هست
اکانادا یک قانون اساسی دارد یکی هارپر می شود انحصار طلب و دیگر ی با همین قانون می شود جاستین ترودو که دمکراتیک عمل می کند ( در حال حاضر) . پس ادمها ی دنکرات مهمتر از اساسنامه هست .
2- کنگره ای که با 200 نفر عضو کار کرده است نمی توانست نمایندگی همه ایرانیها را داشته باشد
از این اسم در سالهای گذشته بخصوص در دوره 2012 سو استفاده شد
بنابراین نام ان باید تصحیح شود . شاید بشود کنگره ایرانیان خیابان یانگ نامید .

3-
بازکردن پای کسانی که اهداف سیاسی خاص اگر نخواهیم بگوییم اهداف شخصی مانند خانم لیلی پورزند که از وقتی نامزدی را باخت عملا علیه علی احساسی و شکایت علیه وی شرکت کرد . یعنی منافع جامعه ایرانی را ندیده گرفت .
حالا بدلیل اینکه شنیده می شود خانم پور زند با همسران اقای تابع محمدی و کهنمویی دوست هست دعوت می شود
کلمه حقوقدان نوشته می شود براستی در کانادا ایشان حقوقدا ن هست وقتی 50 تا وکیل ایرانی حداقل
مدر ک کانادایی وکالت را دارند
حالا می بینیم دوباره اقای تابع محمدی این دو نفر را وارد کنگره کرده است ؟ این چه مفهومی دارد
یا اوردن اقایان کاوه شهروز و دیوید موسوی که در دوره انها از اسم کنگره علیه جامعه ایرانی بدروع به عنوان نماینده استفاده شد. این دو وکیل بودند هیچ گاه اعتراضی به سو استفاد ه از نام کنگره نوسط اقایان زندی - اسد پور وووو نشد . یعنی انرا تایید کردند .

4- مشکل کنگره هنوز نمی داند برای چه کسانی کار می کند
هر کسی که می گوید من ایرانی هستم ، باید کنگره انرا بپذیرد .

5-یتجربه سیاسی کانادا نشان داده کنگره برا ی کارایی باید اعضای هیت مدیره ان عضو هیچ خزب سیاسی چه ایرانی و چه کانادایی نباشند و در ان سالی که در هیت مدیره هستند از ان استعفا بدهند
زیرا نمی شود شما حزبی باشی و بتوانی از حقوق جامعه ایرانی در انجا که تضاد منافع با دولت پیدا می شود شما بتوانی موضع درستی بگیری ؟
6- سال گذشته نامه ای به اقای بنایی نوشتم همه اعضای هیت مدیره هم از ان اگاه بودند . کسی پاسخ نداد . اقای بنایی از ظرف جامعه ایرانی حرکت تبهکارانه یک فرد معتاد به پارلمان را حرکت تروریستی خوانده بود که حرکت تروریستی نبود. هارپر نیاز داشت تررویسیتی قلمداد کند که سی 51 را تصویب کند
براستی وقتی انها بر خلاف سنت سیاسیون کاناا از پاسخگویی که وظیفه شان هست شانه خالی می کنند بعداز 13 ماه می شود امید به ایند ه و گفت و گو داشت .

سیاست را در کانادا یاد گرفته ام . وقتی کنگره را کارنامه اش را نگاه می کنیم هیچ گاه نتوانسته 100 نفر را به تحرک وادارد . برای اینکه با مردم در ارتباط نبوده است بیگانه بوده است انرژی و کارهایشان در خنثی کردن جناج های داخلی بوده است که دیگری را خراب کنند .
حالا با این عملکرد ایا نمی شود نتیجه گرفت که این کنگره عامل وحد ت نیست و زمان ان رسیده است که کانادایی ها هم اینرا بدانند .
عواقب سیاسی ان هم بر عهده کسانی هست که در این 8 ساله مسولیت راداشته اند.


جلسه گفت و شنید 19 - 5 دسامر 2015

Goft - O - Shonoud (19) - Part 3 -Saeid Soltanpour - Unity & ICC

شنبه، آذر ۱۴، ۱۳۹۴

چرا ایرانی های تورنتو و کانادا در لیست گرو ه های حامی پناهندگان سوری نبودند ؟

در جلسه امروز گفت و شنید اقا مهدی -ج از جامعه ایرانی تحلیل درستی داد و در پایان نیز یک سوال مطرخ کرد که همه گروه ها از ارمنی تا یهودی و افغان و سومالی در طرح حمایت از یک خانواده پناهچوی سوری حمایت کرده بودند اسم هیچ گروه ایرانی چه مذهبی چه غیر مذهبی چه سیاسی دربین این افراد نبود چرا ؟

. ان هم در منطقه ویلودیل که ایرانیها حضور قوی دارند .بنظر می اید جامعه ایرانی هنوز نتوانسته کانادایی بیندیشد و مسایل سیاسی ایران در کاناداهنوز اولویت اول هست و پشت ان گیر کرده است و نمی تواند به صورت یک ملت همراه ملیتهای دیگر کانادا باشد .
حلسه 19 جلسه مثبت و مفید ی بود . تشکر از مانیا برای اداره جلسه یو مهدی شمس برای فیلم و دیگر دوستانی که حضور داشتند و با نظرادت مفید شان به دانش من افزودند .
جامعه ارمنی در انتاریو صد هزار نفر هم نیستد چهار تامرکز کامیونیتی دارند . پولدارهایشان هم از ایرانیها کمتر هست . 1000 نفر را حامی مالی شده اند .
در ضمن کنگره ایرانیان در این مسله موضعی نداشته است چرا ؟
در مورد افزایش حمله به مسلمانان کانادا و نژاد پرستی هم موضع نداشته است ؟

Armenian community gives a wide welcome to refugees
More than 1000 of the first wave of Syrian refugees are being settled by sponsorships through Toronto's Armenian community.

http://www.thestar.com/news/immigration/2015/12/05/armenian-community-gives-a-wide-welcome-to-refugees.html

اسلام هراسان ایرانی و ترویج دروغ و نفرت

اسلام هراسان ایرانی و ترویج دروغ و نفرت
 Islamophian and spreac of hate by anti Muslim Iranian
سعید سلطانپور
اینقدر ایرانیهای ضد مسلمان که عمدتا دانش سیاسی و جامعه و مذهب را ندارند مانند طوطی تقلید می کنند و به اسلام هراسی دامن می زنند .
دوست زرتشتی ما این را نشر می کنند در حالیکه در دین ززتشت برای 16 تا عمل که گناه هست حکم اعدام دارد . 4 تا بدون محاکمه  یکی لواط هست یکی مردارسوزی
و اما اعدامهای با محاکمه توسط موبد ها یکی   بی باوری به دین و مسخره کردن ان
نبستن شال مذهبی بعداز 15 سالگی ( 4 بار تکرار شود )
تطهیر بدون تخصص  فقط موبدها می توانند - مجارات پوست سر را کندن
کسی که نذرش را ادا نکند  دفعه 5م اموال مصادره و خودش اعدام می شود
امیزش در دوران عادت ماهانه خانمها
اعدام زنان روسپی
 زن در ایین زرتشی نوشته رضا علیجانی

این دوستان چنان برخورد می کنند که پندار نیک و کردار نیک و گفتار نیک انگار حقوق بشر قرن 21م  را مرحوم زرتشت نوشته است .

شما که نمی توانید بدو ن اینکه دین و باور خودتان را نقد کرده باشید مانند روضه خوانها دیگران را به چیزهایی که باور ندارید نقد کنید .
این جماعت در مورد ایران شناخت ندارند درمورد هند وچین که فرهنگ و تمدنشان از ایرانی ها قدیمی تر  هست با قاطعیت ادمها و باورها را ضرب و تقسیم می کنند .

1-در ایران مسلمان هایی که با روحانیون در حاکمیت اختلاف نظری جدی دارند درصد قابل توجهی هست کسانی که اتفاقا بیشترین مبارزه بر علیه خرافات دینی را کرده اند و بیشترین کشته را هم داده اند وبیشترین زندانیان سیاسی را هم در جمهوری اسلامی داشته اند .
2- در هند حداقل در 4منطقه اختلافات نزاعی قومی  و جدایی طلبی خونین هست

در استان Andhra Pradesh اندره پاردش یانوییست ها با دولت برا ی استقلال می جنگند
در کشمیر که مسلمانان با دولت هند می چنگند
در کجرات بین هندوها ومسلمانها
 سیک ها در پنجاب  با دولت هند برای استقلال می جنکند .

 اما در چین - دولت که کمونیست هست و به خدا باور نداردمذهب تا چندین سال پیش ممنوع بود.

 - تبتی ها که بودایی ها هستند  با دولت مرکزی برای استقلال و یا خود مختاری در حال نزاع هستند .
مسلمانهای چین که در سرزمین هایشان نفت هست جز فقیرترین ادمها هستند  عمدتا در  Xinjiang, زندکی می کنند . دو درصد مردم چین مسلمان هستند . انها بیشتر اغورهای ترک تبار هستند. که برای استقلال تلاش می کنند . 1400 سال سابقه دارند

مغولها که خواهان استقلال از چین هستند .

قبل از پست کردن لطفا کمی بخوانید کیلویی پست نکنید . همه اینکارها را هم که می کنید مسلمانها بیشتر می شوند .   زیرا مسلمانها قدیمی ترین حزب سیاسی دنیا هستند که علیرغم تمامی سرکوبها در طول تاریخ و ممنوعیت ها و مجازات انها زنده مانده و رشد کرده اند . ، اکنون که به دوران حقوق بشری نسبی در جهان وارد شده ایم  بیشتر می شوند لطفا خودتان را زیاد خسته نکنید . بجای اسلام هراسی به اگاهی رسانی علمی و انسانی تلاش کنید که خدمتی به بشریت کرده باشید نه اینکه نفرت پراکنی کنید