رستوران داری در کانادا -بنظر اسان بسیارپیچیده
و با قاعده که می تواند سود اور باشد . رستوران کارون
سعید سلطانپور
سعید سلطانپور
تفاوت فرهنگی اقتصادی
رستوران کارون در شماره 5 خیایان گلن کامرون ( تورن هیل ) - خیابان یانگ شمال استلیز
این رستوران یکی از قدیمی ترین رستورانهای
ایرانی بود که بین ایرانی های تورنتو اسم هم درکرده بود .
اقا ناصر -ه با همسرش این رستوران را اداره می کرد و بسیار موفق شده بود . چند سال پیش بود که همسر اقا ناصر از وی جداشد و انها مجبور شدند رستوران را به فروش برسانند .
اقا ناصر -ه با همسرش این رستوران را اداره می کرد و بسیار موفق شده بود . چند سال پیش بود که همسر اقا ناصر از وی جداشد و انها مجبور شدند رستوران را به فروش برسانند .
اقا ناصر تکی به لندن انتاریو رفت و رستوران کارون دیگری زد که به دلیل اعتراض خریداران جدید کارون اسم رستوران را عوض کرد .
طبق معمول حرف و حدیث در مورد ادمها و صاحبان
مغازه های موفق بود . البته برادر اقا ناصر باتهام قاچاق مواد مخدر چند سالی
درزندان بسر برد.
دو شریک جدید رستوران کارون - این رستوران را ادامه دادند .
کارون اولین رستورانی بود که رسماپای حزب لیبرال را به جامعه ایرانی انتاریو بازکرد . مهمانی برای دالتون مک گینتی رهبر حزب لیبرال که چندی بعد نخست وزیر انتاریو هم شد . باب ری که بعدا رهبر موقت حزب لیبرال فدرال هم شد برای جمع اوری مالی در انجا برنامه ای داشت .
کارون اولین رستورانی بود که رسماپای حزب لیبرال را به جامعه ایرانی انتاریو بازکرد . مهمانی برای دالتون مک گینتی رهبر حزب لیبرال که چندی بعد نخست وزیر انتاریو هم شد . باب ری که بعدا رهبر موقت حزب لیبرال فدرال هم شد برای جمع اوری مالی در انجا برنامه ای داشت .
بنا به دلایلی چندی بعد این دوشریک جدا شدند .
رستوران کارون بسته شد و جایش را یک رستوران چینی گرفت . شریک کارون اقا حمید مقدم و
مهناز خانم به محل جدید در 9205 خیابان یانگ جنوب خیابان 16 رفتند و ان جا رستوران شیراز را بازکردند .اکردند . البته کارشان را سروسامان دادند و رستوران شیراز شد
یکی از محل های مراسم های سیاسی و اجتماعی
جامعه ایرانی . در سال 2013 بعداز شروع اپارتمان سازی در محل پلازا ، رستوران شیراز به محل بزرگتری در
ریچموندهیل منتقل شد و فعالیت های هنری و اجتماعی و سیاسی کاناداییش هم بیشتر شد .
9737 خیابان یانگ
9737 Yonge St, Richmond Hill, |
رستوران
داری در کانادا مسولیت زیادی دارد ا کار با نیروی کار و مشتری و سلامتی و قیمت
مناسب و کیفیت قابل قبول که کار هرکسی
نیست . رستورانهای زیادی باز و بسته می شوند . برخی از ایرانیها مغازه ای
بازمیکنند بعد بک کباب زن می اورند که خودشان کار را یاد بگیرند بعداز دو سه ماه
برای صرفه جویی و یا عدم پشتیبانی مالی کباب پز و اشپز را جواب می کنند .و
متاسفانه بعداز چندی و گذاشتن پول و وقت مجبور می شوند یا مغاز ه را ببندند و یا
با قمیت کم بفروش برسانند و ضرر کنند .
هیچ
رسانه فارسی زبان هم در این رابطه گزارشی تهیه نمی کند که اقلا هرکسی وارد صنعت
رستوران داری می شود با گوش و چشم باز وارد شود و به این ترتیب انرژی و پول عضوی از جامعه پراکنده ایرانی دود نشود . حداقل کاری که یک جامعه د رمهاجرت می تواند انجام بدهد انتقال درست مستندات جامعه وتاریخ همه گوشه های یک کامیونیتی هست .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر